Γενικά

Αλέξανδρος Πασιαλής – Πολύ καλός, 6άρα ο Απόλλων!

 

Θετικότατος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο πρώην “Ναουσαίος” Αλέξης Πασιαλής στο φιλικό 6-2 επί του Μακεδονικού Νεάπολης, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχίσεις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Οι “κοκκινόμαυροι” του Ανδρέα Παντζιαρά (φωτ) παίζοντας ελεύθερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης σημείωσαν από 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο, δείχνοντας παράλληλα και τα πρώτα σημάδια της φιλοσοφίας του νέου προπονητή.

Τα τέρματα για τον Απόλλωνα σημείωσαν οι Μανουσάκης 11ʼ, Λεπτοκαρίδης 23ʼ, Πασιαλής 34ʼ, Κράββαρης 57ʼ, Μανουσαρίδης 69ʼ, Προβατίδης 77ʼ, ενώ στο 82’ είχε δοκάρι ο Σακκάς.

Το τελευταίο φιλικό κατά τη διαμονή της ομάδας στο Βέρμιο θα δοθεί το Σάββατο 11/8 με την Καλλιθέα, πιθανότατα μέσα στην Νάουσα με ώρα έναρξης της αναμέτρησης να είναι στις 18:30.

Σύνθεση Απόλλωνα

Καρατζιοβαλής, Λουιζίδης Χ,Λεπτοκαρίδης, Χαλιμπάκης, Παρμαξίδης, Μανουσάκης, Παντελιάδης, Κώτσιος, Πολιανίδης, Λιόνης , Πασιαλής. Αγωνίστηκαν και οι Κτιστόπουλος, Σακκάς, Λουιζίδης Θ., Προβατίδης, Μανουσαρίδης, Γιαννιτόπουλος, Αλμπάνης, Κράββαρης, Μυλώσης, Ηρακλής, Ζαμπέτογλου, Καλαιτζίδης, Τσεκμεκίδης και ένας δοκιμαζόμενος τερματοφύλακας.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected