Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου vs Εθνικός Κλειδιού 4-2

 Ένα πολύ ενδιαφέρον και ανοιχτό παιχνίδι ήταν αυτό στο γήπεδο του Νεοκάστρου, ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Εθνικό Κλειδιού. Οι δύο ομάδες, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα είδαν για δεύτερο παιχνίδι τους παίκτες τους να είναι τουλάχιστον παραγωγικοί, με αρκετά προβλήματα όμως στον αμυντικό τομέα, που κατά μεγάλο ποσοστό οφείλονται και στις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές.

Ο αγώνας έγινε κάτω από βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως αυτό δεν πτόησε τις δύο ομάδες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν συνολικά 4 γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας, με όλους τους παίκτες στη σύνθεση του (απουσίαζαν μόνο οι Παπαδόπουλος Αλέξης και Φασίδης) είχε πολύ καλή απόδοση, ειδικά μετά το 20′, όταν άρχισαν να “βρίσκονται” μέσα στο γήπεδο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκοράρει και μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ (21′, 37, 90+’), αποδυκνείοντας την αίσθηση του γκολ που τον χαρακτηρίζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Κλειδί ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 (είχε προηγηθεί το γκολ του Τσέου στο 47′) με δύο γκολ του πολύ καλού Κωστόπουλου (66′, 71′) και να απειλήσει το Νεόκαστρο άλλη μία φορά για την ισοφάριση. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού (αμέσως μετά ο διαιτητής κ. Μπουκουβάλας σφύριξε τη λήξη) έγινε το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία που καταγράψαμε όση ώρα βρεθήκαμε στο γήπεδο του Νεοκάστρου ήταν ότι ο Σωκράτης Λαμπριανίδης με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο, ενώ η παρουσία των Σαμψωνίδη και Τσέου στα χαφ, δημιουργούν επιπρόσθετο “τοίχος” στο χώρο του κέντρου.

Από την αντίπερα όχθη, ο Εθνικός του Χρήστου Τερζίδη απέδειξε και στο σημερινό φιλικό ότι σίγουρα δεν θα είναι κομπάρσος στο νέο πρωτάθλημα και με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα βελτιωθεί, ενώ τα νέα αποκτήματα θα προσαρμοστούν στο σύνολο και θα εμφανιστεί ένας τελείως διαφορετικός Εθνικός στις επίσημες υποχρεώσεις.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Μοσχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Κατσαμπελίδης, Λαμπριανίδης, Μαντζιαρίδης, Σαμψωνίδης, Τσέος, Παπαδόπουλος Π., Τοπαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Πήχας, Ξαφέτης, Παρσόπουλος, Λάιος, Πίσιος, Λιακόπουλος

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Α., Καλυβιώτης Δ., Κωστόπουλος, Περηφανόπουλος Θεοδόσης, Κιρκιλιανίδης, Βουλτσίδης, Καϊμακαμίδης, Μπενίσκος, Φιρινίδης, Κεχαγιάς. Αγωνίστηκαν και οι Περηφανόπουλος Θεόδωρος, Τούπης, Στογιάννης, Παρασχόπουλος, Δημητριάδης, Τοπούζης, Ναθαναήλ.

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected