Γ Εθνική / Τοπικά

Συμεωνίδης, Κουλουκίδης – Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Με όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και με… ξεκάθαρους στόχους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10/8 η επίσημη “πρώτη” της Κοζάνης στο ΔΑΚ της πόλης.

Πριν την πρώτη προπόνηση, ο νέος προπονητής Γιάννης Παρασκευάς καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές και οριοθέτησαν τον στόχο της νέας περιόδου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στα… σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός της ομάδας, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και τον περσινό βασικό “κορμό”, ελπίζει ότι θα φτιάξει ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα φέρει την Κοζάνη εκεί που της αξίζει.

Στην τεχνική ηγεσία υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι σήμερα στελέχωση της ομάδας, αφού εχει ενισχυθεί με καλές και ποιοτικές μεταγραφές, αλλά και με νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Το ‘παρών’ στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έδωσαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.

Οι “παλιοί” είναι οι Γκαραβέλης, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Καραμπατζάκης, Κάλφας, Κουλουκίδης, Τραυλός, Τοπάλης, Ζηνόβιος, Παπαδόπουλος Κ., Μυροφορίδης, Λαγός, ενώ τα νέα αποκτήματα είναι οι Στεργιόπουλος Ντ. (Γρεβενά Αεράτα), Στεργιόπουλος Χ. (Αχιλλέας Καρυδίτσας), Ταφαρλής (Παναιτωλικός), Τσικόπουλος Ι. (Τιτάν Σερβίων), Μπέμπης Γ. (ΑΕ Κοζάνης), Μπούκος Ηλ. (Εθνικός Βατερού), Μπούκος Αλ. (Κοζάνη 2004), Φτάκας (Αιανή), Παπανικολάου (Αχιλλέας Καρυδίτσας), Μπίντσης (Ηρακλής Πτολεμαϊδας).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected