Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Μεγαλώνει η παροικία!

  Δεν αποτελεί πλέον είδηση η προσθήκη κάποιου παίκτη στην ομάδα των Λευκαδίων! Μας έχει πλέον συνηθίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιάννης Καλαϊτζίδης και πλέον γνωρίζουμε ότι κάθε μέρα θα έχουμε και μια εξέλιξη!

Αυτή τη φορά μόνο…έναν περιλάμβανε το μενού και αυτός από τους λεγόμενους “μικρούς”, που είναι υποχρεωμένες οι ομάδες της Δ’ Εθνικής να έχουν στο ρόστερ τους.

Πρόκειται για τον Θανάση Λιάτσο, που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Αλεξάνδρεια και είχε φτάσει πολύ κοντά στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, πριν λίγες μέρες . Ο παίκτης μάλιστα έκανε προπονήσεις με την ομάδα, αλλά τελικά το δέλεαρ της Δ’ Εθνικής υπερίσχυσε και έτσι τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα “μπλε” των Λευκαδίων.

Ο Θανάσης είναι 18 ετών, μέσος και πριν την ΑΕ Αλεξάνδρειας έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, στους Νέους της Βέροιας και στην Αναγέννηση Σβορώνου της ΕΠΣ Πιερίας. Θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής και με την προσθήκη του στον ΠΑΣ, δημιουργείται μια “παροικία” νεαρών παικτών αρκετά ικανών και εξελίξιμων ταυτόχρονα.

Έτσι, με τον Λιάτσο, οι προσθήκες των Λευκαδίων φτάνουν αισίως τις 15, ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ενίσχυση! Στην προετοιμασία αυτή τη στιγμή οι παίκτες ξεπερνάνε τους 33 και σίγουρα δημιουργείται ένας ευχάριστος πονοκέφαλος στον Γιώργο Τυριακίδη για την επιλογή της τελικής ενδεκάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο ο ΠΑΣ δίνει το πρώτο φιλικό της χρονιάς στο γήπεδο της Επισκοπής κόντρα στον τοπικό Κεραυνό. Η ώρα της διεξαγωγής, μαζί με όλα τα υπόλοιπα φιλικά της ημέρας, θα ανακοινωθούν συνολικά από το Imathia Sports News το μεσημέρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected