Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Βέροια – 13 γκολ υπέρ, 1 κατά και μένει ο Πιερικός!

Συνεχίζοντας το εκπληκτικό ντεμαράζ στα φιλικά παιχνίδια, η “Βασίλισσα” κέρδισε και τη SCODA Ξάνθη στα Πηγάδια με γκολ του Μπαργκάν (φωτ) στο 33′, στο προτελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (αγωνίζεται στις 19.00μμ με τον Πιερικό στην Κατερίνη).

Στα 7 φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής η Βέροια έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ των 13-1 γκολ με 6 νίκες και μία ισοπαλία.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να προηγηθούν, αλλά η “Βασίλισσα του Βορρά” ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και χάρη στο τέρμα του 24χρονου επιθετικού να κατακτήσει τη νίκη γοήτρου.

Η Ξάνθη είχε ως άξονα των προσπάθειών της τον Μαρσελίνιο, αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο γκολ δεν παραβίασε την αντίπαλη εστία. Πριν από το 0-1, ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος.

Πολύ σταθερός ο Δασκαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο νεοαποκτηθείς Τόμας έδειξε για ποιο λόγο αποκτήθηκε (δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και άψογος στην καθοδήγηση της άμυνας).

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, τραυματίστηκε 25 λεπτά μετά την είσοδο του και δεν μπορεί να κριθεί.

SCODA Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (72’ Τορομανίδης), Γούτας (70’ Τσαμούρης), Μπαξεβανίδης (65’ Καζούμπα), Γκατσολάρι (46’ Βασιλακάκης 83’ Ράνος), Ντάνι (46’ Φλίσκας), Μαρσελίνιο (80’ Τριάδης), Μάνταλος (65’ Νάκα), Ονουάτσι (61’ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι (61’ Αλτιπαρμακόφσκι).

Βέροια: Δασκαλάκης (46’ Καντιμοίρης), Γεωργέας (67’ Αμαραντίδης), Τόμας, Σνάουτσνερ, Καλί, Ζε Βιτόρ, Μπελόν (80’ Καλτσάς), Καλογερής, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected