Football League - Super League 1

Κέρκυρα vs Αναγ. Γιαννιτσών – Για ένα ημίχρονο ο Τσιάμης

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Κέρκυρα στη φιλική της αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο ΕΑΚ Κέρκυρας όπου επικράτησε με το άνετο 3-0, δείχνοντας καλό πρόσωπο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπάρκογλου στο 39’ άνοιξαν το σκορ, με τον Γιάντση ένα λεπτό αργότερα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Βασιλόγιαννη στο 57’.

Με την Κέρκυρα αγωνίστηκε βασικός σε όλο το παιχνίδι ο εκ Λουτρού ορμώμενος, Νίκος Αναστασόπουλος (φωτ) ο οποίος ήταν ουσιαστικά “θεατής” του σημερινού αγώνα.

Με την Αναγέννηση αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγέλης Τσιάμης, ο οποίος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, όπως και όλη η ομάδα των Γιαννιτσών. Με τους “πράσινους” δεν αγωνίστηκαν οι Χρήστος Ζωγράφος και Τόλης Μυλωνάς.

Κέρκυρα (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Σταμογιάννος, Καραλής, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γιάντσης, Γκούμας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Ν. Παναγιωτίδης): Καραογλανίδης, Σκέμπης, Χατζόγλου, Σερέτης, Στεργίδης, Ιορδανίδης, Φάμπιο, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος. Στο β’ έπαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Νταντίδης, Τσιάμης, Τσούκιτς, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Παλαιολόγος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected