Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Π. Σκυλιτσίου vs Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 1-5

  Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν πριν λίγη ώρα στο Σκυλίτσι, στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Άρη και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Το ευρύ 1-5 των φιλοξενούμενων αποτελεί ουσιαστικά πλασματική εικόνα, καθώς στο  πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 1-1 και οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, με τον Μιχάλη Αλεξιάδη να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς στη βασική ενδεκάδα.

Το σκορ άνοιξε στο 5′ ο Οικονόμου με πέναλτι, η χαρά όμως του Αγροτικού κράτησε μόνο δύο λεπτά, καθώς ο Γρηγόρης Μωραίτης ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο διάστημα αυτό οι  γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται φέτος στο Σκυλίτσι από τον προπονητή Δημήτρη Γιουρόπουλο.

Στην επανάληψη έγιναν εκατέρωθεν αλλαγές, με τον Μιχάλη Αλεξιάδη να περνάει στην ενδεκάδα τους παίκτες που ως επί το πλείστον λογίζονται βασικοί, ενώ ο Δημήτρης Γιουρόπουλος απέσυρε όλη σχεδόν την αρχική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει άλλη μορφή.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν στο διάστημα από το 70′ μέχρι το 90′ να πετύχουν τέσσερα γκολ και να κλειδώσουν το ματς.

Οι σκόρερς για τον Αγροτικό ήταν οι Πουλασουχίδης (70′), Σουλιώτης (74′), Βοργιατζίδης (81′) και Χαραλαμπίδης (90′).

Συνθέσεις

Άρης Π. Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Μωραϊτης Δ., Πατρίκας, Κολεσίδης, Μωραϊτης Γ., Απόσογλου, Νούσιος Γ., Αγγελίνας, Παπαδόπουλος, Δαρδακούλης, Ντέλλας. Αγωνίστηκαν και οι Μαυρόπουλος, Κολογουσίδης, Κρεμμύδας, Μιμίνι, Λιόλιος, Νούσιος Η., Ευθυμίου

Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας : Λίκα, Σερασκέρης, Δήμου, Τσαουσίδης, Οικονόμου Αλ., Σίμος, Σουλιώτης, Καρασαλίδης, Χριστιάς, Ρηγόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Χ., Πουλασουχίδης, Χαραλαμπίδης, Τσιώμης, Μανωλάς, Μπάμπος.

*ευχαριστούμε τον Αντώνη Πάππο για την ανταπόκριση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected