Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – Τετέλεσθαι…

Στην επικοινωνία που είχαμε χθες με στέλεχος της περσινής διοίκησης της Νίκης Αγκαθιάς, μας…έπεσε στην κυριολεξία το τηλέφωνο από τα χέρια!

Όσο κι αν προσπάθησαν οι παλαίμαχοι παίκτες των “ασπρόμαυρων” με επικεφαλής τον Μπάμπη Χατζόπουλο, όσο κι αν ο κόσμος της Αγκαθιάς πίεσε όλους τους φορείς να βρεθεί μια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ιστορικής ομάδας, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά η Νίκη, με τα 45 χρόνια ιστορίας, τη φετινή χρονιά δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά ούτε και σε χαμηλότερες κατηγορίες!

Μία εξέλιξη πραγματικά θλιβερή, καθώς η ομάδα πριν δύο χρόνια, υπό προυποθέσεις, διεκδικούσε μέχρι και την άνοδο στη Football League 2! Πέρσι, με τα γνωστά γεγονότα της άρνησης του πρώην προέδρου της ομάδας κ. Ματσούκα να αποπληρώσει ένα παλαιότερο χρέος προς την ΕΠΟ και την τιμωρία τελικά της ομάδας με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ήρθε και η εξέλιξη αυτή να προστεθεί στον αρνητικό απολογισμό της Νίκης Αγκαθιάς…

Για το έμψυχο δυναμικό δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κάτι, καθώς πλέον είναι όλοι ελεύθεροι και με τη βούλα να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected