Κατηγορίες
Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Κρίσιμες ώρες…

Τις πιο κρίσιμες ώρες της νεότερης ιστορίας του μετρά η νέα ποδοσφαιρική στέγη του πρώην “Ναουσαίου” Αλέξανδρου Πασιαλή. Ο Απόλλων Καλαμαριάς, περνά δύσκολες ώρες, καθώς μετά το “ναυάγιο” με τον επιχειρηματία Βασίλη Ασβεστόπουλο όλα είναι στον “αέρα”.

Στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΠΑΕ με την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων, κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, τόνισε ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρει λύση στο διοικητικό και οικονομικό τομέα ενόψει της νέας χρονιάς.

Μάλιστα, αποκάλυψε τις συζητήσεις του με τρεις επιφανείς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμαριάς χωρίς όμως να κάνει γνωστά τα ονόματά τους, τονίζοντας ότι το θέμα αυτό θα έχει τελεσφορήσει είτε θετικά είτε αρνητικά το αργότερο ως την Πέμπτη (23/8).

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν βρεθεί λύση θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με τη συμμέτοχη του κόσμου ώστε να παρθεί μια τελική απόφαση.

Στα αγωνιστικά οι “κοκκινόμαυροι” του Ανδρέα Παντζιαρά συνεχίζουν της καθημερινές προπονήσεις, κρατώντας τα ενθαρρυντικά μηνύματα που άφησαν στην φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής του Αλέξανδρου Παπατζίκου. Έτσι για την Τετάρτη 22/8/2012 και ώρα 18:30 στο γήπεδο των Ποντίων στην Καλαβρίας οι “Rossoneri” θα αντιμετωπίσουν την Κ20 του ΠΑΟΚ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected