Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Αναγέννηση Γιαννιτσών 6-1

Σε μια…παρωδία εξελίχθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο γήπεδο των Λευκαδίων, καθώς μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα και ενώ στο γήπεδο γινόταν αγιασμός για τη νέα χρονιά, η ομάδα των Γιαννιτσών ειδοποίησε ότι τελικά δεν θα έρθει!

Τελικά μετά από επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΣ, η διοίκηση της Αναγέννησης αποφάσισε να στείλει τη δεύτερη ομάδα, με 2-3 παίκτες της πρώτης και μάλιστα κατέφθασαν στο γήπεδο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα!

Επόμενο ήταν ο αγώνας να ξεκινήσει μισή ώρα περίπου αργότερα και η ομάδα που παρατάχθηκε στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους να αποτελέσει “σάκος του μποξ” για τα Λευκάδια. Μάλιστα είναι πιθανό ο Θοδωρής Πέτγαζλης να έσπασε ρεκόρ όλων των εποχών σε φιλικούς αγώνες, καθώς σκόραρε στο 23ο δευτερόλεπτο!

Το σκορ ήταν ήδη 3-0 στο 15′ και αν οι γηπεδούχοι δεν…κατέβαζαν ταχύτητα, τώρα θα μιλούσαμε για διασυρμό… Το τελικό 6-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αποτελώντας μια καλή προπόνηση ενόψει Κυπέλλου για τους παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Πέτγαζλης (4), Καλαϊτζίδης και Μισαηλίδης Μ. με πέναλτι, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόρερ ήταν ο Σιδηρόπουλος Κ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τρέβλα, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γιάντση.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος (υπό δοκιμή), Κουβατσίδης, Πασχώνης, Πίτος, Μπρέγκου, Καλαϊτζίδης, Κουβάτσης (υπό δοκιμή), Πέτγαζλης, Πετρίδης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαμτσίδης, Λέσκας, Πληκαδίτης, Μισαηλίδης Π., Μισαηλίδης Μ., Ίντος, Συμπεθέρης, Τσάλμας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Ζαχαριάδης, Τσιμπίνης, Ξανθόπουλος, Πρέμτζης, Χαρμάνας, Βερβελές, Σιδηρόπουλος Δ., Χατζηδημητρίου, Καπουσούζης, Τζούρτζος, Χατζηστεφάνου. Αγωνίστηκαν και οι Ζούζουλης, Παπαδόπουλος, Κάρτζιος, Μπάρμπας, Σιδηρόπουλος Κ., Τσάλμας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected