Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Αιγινιακός vs Άρης Κ20 – Στο δεύτερο ο Έξαρχος

Μετά από ένα «χορταστικό» φιλικό στο Αιγίνιο, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ηττήθηκε με το “αγγλικό” 3-4 από την Κ20 του Άρη.
Στο 5΄ οι κίτρινοι έκαναν το 0-1 με κεφαλιά του Τουλκερίδη και δυο λεπτά μετά ο Ιγνατίδης με αυτογκόλ έκανε το 1-1, μετά το κόρνερ του Πλατάκη.
Στο 12΄ ο Παλιάτσος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και στο 25΄ ο Μάνθος Πλατάκης με πλασέ σημείωσε το 2-2 για τον Αιγινιακό.
Στο 31΄ ο Παλιάτσος «χτύπησε» ξανά, αιφνιδιάζοντας από μακριά τον Δασκαλόπουλο και κάνοντας το 2-3.
Στο 41΄ ο Τασταρίδης πέτυχε το 2-4 με σουτ για την Κ20 του Άρη, ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε για τους γηπεδούχους στο 54΄ ο Ντούλας με κεφαλιά-ψαράκι.
Απόντες από το συγκεκριμένο ματς οι Βασίλης Γιαουτζής (πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του) και ο Νίκος Ζούρκος (ο οποίος επιλέχθηκε μαζί τον πρώην “Ναουσαίο” Κώστα Αποστολίδη και ενα γκρουπ συμπαικτών του να κάνουν προπόνηση).
Ο Κώστας Έξαρχος (φωτ. δεξιά) αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.
Για τον Αιγινιακό έπαιξαν αρχικά οι Δασκαλόπουλος, Γούτσιος, Καπετάνος, Τασίδης, Μπαμίχας, Κοσμίδης, Κοκόλης, Προβατίδης, Κυπαρίσσης, Πλατάκης, Σαββίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κυρτέγος, Μητράκας, Έξαρχος, Σακελλαρίδης, Μπάκανος, Ντούλας και Λιόλιος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected