Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 και το Imathia Sports News εύχεται χρόνια πολλά στις Αλεξάνδρες και στους Αλέξανδρους που γιορτάζουν σήμερα! Να χαίρεσται το όνομα σας και ότι πραγματικά επιθυμείτε.

Δύο μέρες απομένουν πλέον για να μας αποχαιρετήσει και ο Αύγουστος, κλείνοντας έτσι μια περίοδο ξεκούρασης για κάποιους αλλά και πίεσης για κάποιους άλλους. Ο Σεπτέμβρης μας καλοσωρίζει, ένας μήνας με πολλά γεγονότα και μη ξεχνάμε (για σας τους μαθητές) η έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Στα δικά μας, χθες ήταν μια πλούσια ειδησεογραφική μέρα, με έξι φιλικά ομάδων του νομού μας αλλά και την κατάρτιση των ομίλων της Δ’ Εθνικής, ένα πρωτάθλημα κωμικοτραγικό φέτος, χωρίς τη στοιχειώδη οργάνωση από πλευράς πολιτείας αλλά και με ομίλους που θυμίζουν…Σκωτία με τον αριθμό των ομάδων!

Σήμερα και αύριο είναι ημέρες προετοιμασίας των ομάδων για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (Σάββατο 17.00μμ οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου) και επίσης οι τελευταίες μέρες για να “μπαλώσουν” κάποιες τρύπες που τυχόν στο ρόστερ τους.

Ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected