Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής vs Ατρόμητος Διαβατού – Δηλώσεις προπονητών

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής διεξάγεται αύριο 2/9 (10.30πμ) στην Επισκοπή ανάμεσα στον Κεραυνό και στον Ατρόμητο Διαβατού. Οι δύο ομάδες έχουν στο ενεργητικό τους έναν αριθμό φιλικών αγώνων προετοιμασίας, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, που όμως αύριο θα αγωνιστούν για την πρόκριση.

Μιλήσαμε και με τους δύο προπονητές και μας μετέφεραν τις σκέψεις τους για το αυριανό παιχνίδι. Ο προπονητής του Κεραυνού Χρήστος Δελητζάκης μας είπε : “Είναι ένα παιχνίδι το οποίο γίνεται στα πλαίσια του Κυπέλλου και εκ των πραγμάτων πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά, αν και η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη για παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και με ομάδες όπως είναι ο Ατρόμητος, που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα”.

Και συνέχισε λέγοντας : “Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το έργο μας είναι δύσκολο. Το ρόστερ της ομάδας φέτος απαρτίζεται κυρίως από παιδιά με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και πιθανή νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι μια ένεση στην ψυχολογία τους. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χωρίς παρατράγουδα και διαξιφισμούς”.

Από τον Ατρόμητο, στο Imathia Sports News μίλησε ο Σάκης Παγγούρας : “Αντιμετωπίζουμε αύριο στην Επισκοπή μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και με έναν ικανότατο προπονητή. Μπορεί ως ρόστερ συγκριτικά να έχουμε πιο έμπειρους παίκτες, δεν παύει όμως να είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο και θα το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Το φαβορί φαίνεται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

“Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και έτσι θα πράξουμε και αύριο. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ηρεμία και νηφαλιότητα μα πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected