Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Περίεργα συναισθήματα…”

Εν μέρει χαρούμενος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Διούδης μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΟΦΗ χωρίς τέρματα. Ο νεαρός γκολκίπερ με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας, έκανε το ντεμπούτο του στον χθεσινό αγώνα και στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του:

“Από τη μια είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Μας μένει μια πικρία, είμαστε στενοχωρημένοι. Παρουσιαστήκαμε αρκετά διαφορετικοί σε σχέση με την πρεμιέρα. Είχαμε συνοχή αμυντικά, κάναμε παιχνίδι πρωτοβουλίας σε όλο το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες. Δεν σταθήκαμε τυχεροί, αλλά τι να κάνουμε; Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε.

Και συνέχισε λέγοντας : “Είμαστε άτυχοι, γιατί δεν απειληθήκαμε καθόλου με εξαίρεση μια ευκαιρία που έκανε ο ΟΦΗ, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή, δεν σκοράραμε, αλλά είναι μακρύς ο δρόμος και κοιτάμε μπροστά. Προσπαθώ να έχω ηρεμία, η θέση μου το απαιτεί. Δεν έχω κάνει κάτι με ένα παιχνίδι, στόχος είναι η καθιέρωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και εγώ πολλά χρόνια καριέρας, το σημαντικότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected