Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Ποιος θα είναι ο δεύτερος;

 

Τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας αναζητούν οι άνθρωποι της “Βασίλισσας του Βορρά”.

Το βράδυ της Τρίτης (4/9), η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο από το άσχημο ξεκίνημα των νεοφώτιστων στη Super League και τις δύο εντός έδρας ήττες από τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Έτσι, άμεσα, οι άνθρωποι της Βέροιας ξεκίνησαν τις επαφές για την εύρεση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον νεαρό προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο… στόχαστρο των «κυανέρυθρων» βρίσκονται οι Άγγελος Αναστασιάδης και Τάκης Λεμονής.

Ο πρώτος αποτελεί… διακαή πόθο του αφεντικού της ΠΑΕ, Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος είχε κάνει κρούση στον Άγγελο Αναστασιάδη την περίοδο του καλοκαιρίου, ωστόσο, οι επαφές των δύο πλευρών δεν κατέληξαν σε “γάμο”.

Ωστόσο, πριν λίγο η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Καρύδα στην θέση του γυμναστή, μετά το “διαζύγιο” της Τρίτης (4/9) με τον Λάζαρο Βαρδάκη. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλαου Καρύδα, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας”.

*onsports.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P