Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα και το πρωϊνό με τη δροσούλα θυμίζει έντονα φθινόπωρο! Σεπτέμβρης γαρ, όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει αρκετά το μεσημέρι και μάλλον ο χειμώνας είναι ακόμα μακριά…

Στα δικά μας, χθες ήταν μια ήρεμη μέρα ειδησεογραφικά, άλλωστε μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και οι ομάδες δίνουν βάση κυρίως στην προπόνηση. Εμείς συνεχίζουμε τη συλλογή πληροφοριών για τις ομάδες του νομού μας, ενώ ήδη (με εξαίρεση τη Νάουσα και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που ακολουθούν) έχουμε αναρτήσει όλα τα “πάρε-δώσε” των ομάδων της Δ’ Εθνικής και της Α1 Ερασιτεχνικής, καθώς και τους παίκτες που παρέμειναν από πέρσι.

Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε με όλες τις ομάδες της Α2 και με το τέλος όλης της συλλογής όλων των στοιχείων και του φωτογραφικού υλικού, θα σας παρουσιάσουμε το “Πρώτο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας”, που όμοιο του δεν υπήρξε στο παρελθόν!

Σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα υπάρξει μια φιλανθρωπική εκδήλωση στη Βέροια, για έναν συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Εμείς θα είμαστε μπροστά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected