Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών vs Απόλλων Καλαμαριάς – Αποχώρησε στο 30′ ο Πασιαλής

Παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Καρατζιοβαλή, Μανουσάκη, Σακκά, Λιόνη και Κισκαμπάνη, οι Πόντιοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον Πυρσό, κερδίζοντας με το εμφατικό 5-0 την ομάδα των Γρεβενών (αντίπαλος των ομάδων μας στη Δ΄ Εθνική).

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο τεχνικός των “κοκκινόμαυρων”, Ανδρέας Παντζιαράς, που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού πριν μια τριετία δούλεψε στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας. Η ΠΑΕ Απόλλων ευχαρίστησε τον Πυρσό για τη φιλοξενία και ειδικά τον ομογενή επιχειρηματία, Βασίλη Λάζο (προσωπικός φίλος του Παντζιαρά), που παρέθεσε δείπνο στην αποστολή των “ροσονέρι” σε εστιατόριο της πόλης.

Το φιλμ του φιλικού


Μόλις στο 5΄ ο Σάββας Παντελιάδης έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 12΄ ο Παύλος Λεπτοκαρίδης πέτυχε το 0-2 για τους Θεσσαλονικείς. Στο 17΄ ο Κώστας Αλμπάνης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, ενώ στο 41΄ ο Παντελιάδης κέρδισε πέναλτι και ο Λεπτοκαρίδης σημείωσε το 0-3 από την άσπρη βούλα. Το 0-4 για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πέτυχε στο 53΄ με σουτ ο φορμαρισμένος Γρηγόρης Πιτσόκος.

Στο 87΄ ήταν σειρά του Μάριου Κράββαρη να μπει στη λίστα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5 με προβολή. Για την ομάδα των Γρεβενών δοκάρι είχε ο Ασλανίδης στο 79΄. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος της πόλης, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο πρώην “Ναουσαίος” Αλέξανδρος Πασιαλής αποχώρησε τραυματίας στο 30′ και σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Για 62 λεπτά αγωνίστηκε ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης και αλλαγή ο Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Συνθέσεις


Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Π., Ευαγγελόπουλος, Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Δούμας, Μπόζιαρης Κ., Κοσμίδης, Κουτσομήτρος. Αγωνίστηκαν και οι Τζιόγκου, Ρόβας, Κοτσαντίσογλου, Μάντεβιτς, Χερίδης, Καραγιάννης, Θεοχαράκης, Ζολώτας, Γεωργίου, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Θ., Μπόλος, Τσιαρτσιώτης.

Απόλλων Καλαμαριάς
: Λόλας, Πολιανίδης, Αλμπάνης, Χ. Λουιζίδης (46′ Βέντζιος), Κώτσιας (46′ Ηρακλής), Παρμαξίδης (62′ Προβατίδης), Μανουσαρίδης (46′ Κτιστόπουλος), Παντελιάδης (53′ Καλαϊτζίδης), Χαλιμπάκης (45′ Μηλώσης), Πασιαλής (30′ Πιτσόκος, 54′ Θ. Λουιζίδης), Λεπτοκαρίδης (61′ Κράββαρης).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected