Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας – Καλή αρχή και υγεία σε όλους!

Σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και με τους Έλληνες να περνάνε δύσκολες ώρες, το ποδόσφαιρο πάντα τέτοια εποχή, έρχεται να δώσει μια άλλη νότα στους…χειμώνες μας και να μας κάνει -έστω λίγο- να ξεχαστούμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μετά την έναρξη της Super League και της συμμετοχή της Βέροιας στη μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, έρχεται και η σειρά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του νομού μας, με την εκκίνηση της Α1 και Α2 αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αρχή γίνεται αύριο, στις 17.00μμ με την 1η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επτά παιχνίδια και μια ομάδα (Φίλιππος Μέσης) να κάνει το ρεπό της, μετά την αποχώρηση της Νίκης Αγκαθιάς από το πρωτάθλημα.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των νεοφώτιστων ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕΠ Βέροιας και των Αγροτικού Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππου Μελίκης, με τους δεύτερους να έχουν ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα (κοινή ώρα έναρξης 17.00μμ):

(Γήπεδο Διαβατού) Ατρόμητος Διαβατού – Μέγ. Αλέξανδρος Τρικάλων

(Γήπεδο Νεοκάστρου)  Αχιλλέας Νεοκάστρου – Απόλλων Αγ. Γεωργίου

(Γήπεδο Χαρίεσσας)  ΑΕ Χαρίεσσας – Κεραυνός Επισκοπής

(Γήπεδο Καψόχωρας)  ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕΠ Βέροιας

(Γήπεδο Αγ.Βαρβάρας)  Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μελίκης

(Γήπεδο Παναγιωπούλας)  Αχιλλέας Νάουσας – Θύελλα Στενήμαχου

(Γήπεδο Αλεξάνδρειας)  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού

Το Imathia Sports News θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της ημέρας και άμεση ενημέρωση για όλα τα αποτελέσματα με τη λήξη τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected