Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Σάββατο 8 Αυγούστου 2012 σήμερα και από το απόγευμα στις 17.00μμ ξεκινά το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, με την Α1 να κάνει την πρεμιέρα (17.00μμ) και να ακολουθεί αύριο η Α2 με τους δύο ομίλους πρωί (10.30μμ) και απόγευμα (17.00μμ).

Το Imathia Sports News, πάντα πιστό στο “κυνήγι” της ενημέρωσης θα βρίσκεται σήμερα σε δύο γήπεδα της Α1, όπου θα καλύψει τους αγώνες με πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και παραλειπόμενα. Μετά το τέλος των αγώνων θα έχουμε άμεση ενημέρωση για τα τελικά αποτελέσματα και πλήρες ρεπορτάζ από τους συνεργάτες μας.

Και άλλη μία έκπληξη…

Από σήμερα και για κάθε αγωνιστική της Α1 καθιερώνουμε μια διαδυκτιακή ψηφοφορία, στην οποία θα μπορούν να ψηφίζουν όλοι όσοι επιθυμούν και μέσα από αυτήν θα βγαίνει ο MVP της αγωνιστικής αλλά και η καλύτερη ενδεκάδα. Στο τέλος, το Imathia Sports News θα βραβεύσει τον MVP ολόκληρου του πρωταθλήματος αλλά και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, βραβείο που θα δοθεί και στους πρώτους σκόρερ κάθε ομίλου!

Άλλη μια καινοτομία του blog μας, που μπήκε πλέον δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και δη τα ερασιτεχνικά. Αύριο, μετά την κλήρωση του Κυπελλου το απόγευμα, θα σας εξηγήσουμε ακριβώς τι διαδικασία.

Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές και σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καλή χρονιά, με υγεία και να κυριαρχήσει το ευ αγωνίζεσθαι και η θέληση για υγιή αθλητισμό.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected