Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Imathia Sports News – Όλα έτοιμα για την αυριανή κλήρωση!

Μετά και την δημιουργία των σχετικών πινάκων στο blog μας και το καθιερωμένο “τεστάρισμα” της λειτουργίας του, είμαστε έτοιμοι για την live μετάδοση της αυριανής κλήρωσης του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας.

Θυμίζουμε ότι αύριο Δευτέρα 10/9 στις 18.00μμ στα Ασώματα, οι ομάδες που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο, θα μάθουν τους αντιπάλους τους ή αν προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στον τρίτο γύρο! Κι αυτό γιατί από τους 23 μονομάχους θα προκύψουν μόνο επτά ζευγάρια, με τους υπόλοιπους…τυχερούς να περνάνε bye στην επόμενη φάση.

Εσείς δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο www.imathiasportsnews.wordpress.com την ώρα της κλήρωσης, κάνοντας τα εξής πάρα πολύ απλά βήματα:

1) Αφού μπείτε στο blog, πηγαίνετε δεξιά στη στήλη “Κατηγορίες” και πατάτε την επιλογή “Κληρώσεις”.

2) Θα δείτε ότι ως πρώτη ανάρτηση σας εμφανίζει την εξής : “Κύπελλο ΕΠΣ – Κλήρωση Δεύτερης Φάσης (LIVE)”. Πατάτε επάνω στον τίτλο και σας εμφανίζει πλέον μόνο την συγκεκριμένη φόρμα.

3) Αφού εμφανιστεί ο αντίστοιχος πίνακας στην οθόνη σας (μπλε σκούρος κάτω από τον τίτλο και αριθμημένος μέχρι το 7) πατάτε F5 (ανανέωση) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα εμφανίζονται ένα-ένα τα ζευγάρια αλλά και στον δεύτερο πίνακα ποιες ομάδες περνάνε απευθείας.

4) Στο τέλος της κλήρωσης, πηγαίνουμε με το ποντίκι επάνω στον πίνακα και θα δείτε ότι το κάθε ζευγάρι αποκτά έναν άσπρο φόντο για να ξεχωρίζει.

Όπως είδατε είναι πολύ απλή διαδικασία για όλους. Σας θυμίζουμε ότι είναι αδύνατη η live μετάδοση από τo facebook (εκεί θα ενημερωθείτε αμέσως μετά το τέλος κάθε κλήρωσης).

Για οποιαδήποτε εξέλιξη (ελπίζουμε όχι αρνητική…) θα σας ενημερώσουμε αμέσως, αφού εμείς θα βρισκόμαστε μισή ώρα πριν στο χώρο της κλήρωσης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected