Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-2

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβατού για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Ο τοπικός Ατρόμητος κατάφερε τελικά να φύγει νικητής από τον αγώνα, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που λίγο έλειψε να κάνει τη…ζημιά στο τέλος.

Ο Ατρόμητος του Σάκη Παγγούρα ξεκίνησε τον αγώνα με…φουλ τις μηχανές, αφού κατάφερε μέσα σε οκτώ λεπτά να πετύχει δύο γκολ και να αποσυντονίσει την ομάδα των Τρικάλων, που αναγκάστηκε να ρισκάρει από νωρίς, βγαίνοντας στην επίθεση.

Ο Παγγούρας στο 23′ και ο Μάκης Σπανός στο 31′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με τον Μέγα Αλέξανδρο να έχει δοκάρι στο 37′ με τον Καραντουλαμά για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το ημίχρονο έκλεισε με το Διαβατό να είναι μπροστά με δύο γκολ διαφορά και με σαφή στόχο να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ήταν και το καλύτερο και σε θέαμα αλλά και σε σασπένς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, αγωνίστηκαν πιο επιθετικά και κατάφεραν σε μία-δύο περιπτώσεις να ανησυχήσουν τον Χρήστο Μουχτάρη, που όποτε χρειάστηκε “δήλωσε” παρόν.

Και ενώ τα Τρίκαλα βγήκαν μπροστά για να μειώσουν το σκορ, στο 72′ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση και κάθετη πάσα του Μάκη Σπανού, ο Ποζιάδης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο σημείο αυτό όλοι πίστεψαν ότι ο Ατρόμητος έχει “καθαρίσει” το παιχνίδι, όμως τελικά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, βγήκαν στην επίθεση και στο 81′ θα έχουν μια τεράστια ευκαιρία, όταν σε μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ατρομήτου, θα έχουν διπλό δοκάρι σε δύο απανωτά σουτ του Παπαδόπουλου και του Σαλτουρίδη.

Η επιθετικότητα των Τρικάλων συνεχίστηκε και στο 85′ θα μειώσει το σκορ με τον Αθανασιάδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κίτσας θα βάλει για τα καλά τον Μέγα Αλέξανδρο στο παιχνίδι, όμως το 3-2 θα είναι το τελικό σκορ, απογοητεύοντας τους φιλοξενούμενους που που δέχτηκαν το χειροκρότημα στο τέλος από τους φιλάθλους των γηπεδούχων για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του έδειξε στοιχεία δεμένης ομάδας, με παίκτες έμπειρους που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και σίγουρα θα αποτελέσουν και φέτος μια πολύ υπολογίσημη δύναμη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Κλάψης (70′ Τσακαλίδης), Καμπάς, Φαρμάκης (22” Παγγούρας), Ηλιάδης, Καρατάσος, Ψαλίδας, Λιλιόπουλος, Κίτσας (65′ Βοργιατζίδης), Σπανός Μ., Ποζιάδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γεωργιάδης, Παντριάς (55΄ Αθανασιάδης Η.), Παπαμιχαήλ (65′ Κασνακίδης), Μαγγανάρης (75′ Αγγέλης), Μηνούδης, Κίτσας, Κούκλας, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Σ., Παπαδόπουλος, Καραντουλαμάς.

Δηλώσεις

Σάκης Παγγούρας : “Η αλήθεια είναι ότι πριν τον αγώνα υπήρχε αρκετό άγχος στα παιδιά, κυρίως γιατί αυτοσκοπός για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν οι 3 βαθμοί και μόνο αυτοί. Αυτή τη στιγμή και λόγω των πολλών απουσιών στη προετοιμασία, μας ενδιαφέρει να παίρνουμε τα αποτελέσματα και όχι τόσο η απόδοση. Από αύριο ξεκινάμε μία μίνι προετοιμασία για να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και είμαι σίγουρος πως σε 10-15 μέρες θα είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία!”

trikala-imathias.blogspot.gr : “Παρά τη ήττα το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Φυσικά υπάρχουν ζητήματα (αγωνιστικά ή όχι) που πρέπει να διορθωθούν ή να τακτοποιηθούν, αλλά είναι βέβαιο ότι με ”δουλειά”, υπομονή, πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, καλή συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη και την ηθική τουλάχιστον συμπαράσταση όλων, η συνέχεια θα είναι πολύ καλή.

Πίστη όλων είναι ότι οι στόχοι της διοίκησης για την δημιουργία ομάδας-οικογένειας, αξιοποίηση και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο, αργά αλλά σταθερά θα υλοποιηθούν. 

 Πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Χαρίεσσας μέσα στα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι”.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected