Super League 1

ΑΕΚ vs Άρης – Βασικός ο Διούδης, δεν αγωνίστηκε ο Αραμπατζής

Στο ματς του ΟΑΚΑ ο Άρης κατάφερε και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από την ανώτερη του ΑΕΚ στο τελικό 1-1. Καλύτερη η Ένωση καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν μέτριο Άρη, όπως δήλωσε και ο Μάκης Κατσαβάκης.

Κάτι η παρουσία των Βιντιάδη και Χάρις στο ΟΑΚΑ, κάτι η πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος και η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου από το πρώτο λεπτό μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλει τον ρυθμό της απέναντι στον Άρη.

Η ΑΕΚ πίεζε σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην τελική πάσα υπήρχε πρόβλημα. Από την άλλη μεριά, ο Άρης έδειχνε να θέλει να παίξει στην κόντρα αν και δεν του βγήκε σε καμιά φάση στο πρώτο μισό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, ο Άρης ισοφάρισε κόντρα στην ροή του αγώνα και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Βασικός για άλλη μία φορά ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και αρκετές φορές χρειάστηκε να δείξει την κλάση του, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, που η ΑΕΚ πίεσε πολύ την άμυνα της ομάδας του. Ο Γιάννης Αραμπατζής ήταν στον πάγκο, αφού ο Βαγγέλης Βλάχος προτίμησε τον Κωνσταντόπουλο για βασικό.

Συνθέσεις

ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Γκερέιρο (Φουρτάδο 81′), Ρίκκα, Λαγός (Κατίδης 41′), Φούντας (Παπαδήμητρίου 66′), Βλάχος Βαλ., Κουτρουμπής

Άρης : Διούδης, Γιαννίτσης (Ασλανίδης 59′), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (Νταμαρλής 46′), Αγκάνθο, Καπετάνος, Παπαστεριανός (Γκέσιος 73′), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο.

Σκόρερ: Γιάγκο 58΄ (κεφαλιά) – Αγκάνθο 74′ (σουτ)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected