Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-2

Δίκαιη πέρα για πέρα και ταυτόχρονα πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος το απόγευμα στην έδρα της Καψόχωρας, με αντίπαλο την τοπική Αθλητική Ένωση. Η ομάδα του Μιχάλη Παντόπουλου συνέχισε το σερί από τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη και κατέκτησε την πρώτη της νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5′, όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία των Αθανασιάδη Σ. και Παπαμιχαήλ και σέντρα του πρώτου, ο Κίτσας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βγουν στην επίθεση να πετύχουν την ισοφάριση, αλλά η αμυντική λειτουργία των Τρικάλων ήταν πολύ καλή και απέτρεψε κάθε κίνδυνο μπροστά από την εστία του Χατζημιχαήλ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος συνέχισε να πιέζει και στο 33′ πέτυχε και το δεύτερο γκολ του, όταν ο Παπαδόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κίτσα ο οποίος με κεφαλια θα σημειώσει το δεύτερο γκολ της ομάδας και δεύτερο προσωπικό.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα προσπάθησε να αντιδράσει, τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά οι προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χατζηιωαννίδης, Κωτούλας (58′ Χρυσόπουλος), Μουσκεφτάρας, Πολυζόπουλος, Όμπιντικ, Ντάκας (80′ Καρκαμάνης), Διτσόλας, Πουρλιοτόπουλος, Πιπιλιάρης, Παπαδιας (40′ λ.τ. Χατζόπουλος)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Παντριάς, Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Μηνούδης, Αθανασιάδης Η., Κούκλας, Σαλτουρίδης (68′ Καραντουλαμάς), Κίτσας (75′ Τερζίδης), Παπαδόπουλος (85′ Γιαννουχαηλίδης), Αθανασιάδης Σ.

Φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected