Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

AE Αλεξάνδρειας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 1-1

Ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες αποδείχτηκε το φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας το Σάββατο 22/9 το απόγευμα. Η τοπική Αθλητική Ένωση ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, τον οποίο είχε αποκλείσει στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο σε όλο τη διάρκεια του, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αγροτικός ήταν εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες του έτρεξαν πολύ και έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Λίκα.

Ευτύχησαν μάλιστα να προηγηθούν στο 18′ με σκόρερ τον Γκάνιο, με την ΑΕΑ μέχρι εκείνο το σημείο να προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι της, κάνοντας όμως πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Μιχάλης Αλεξιάδης παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές και με τις γνωστές απουσίες που αντιμετωπίζει (Πουλασουχίδης, Πύρκας και στο χθεσινό παιχνίδι του Χαμπαλάνοβ), ενώ από την άλλη ο Βασίλης Παπαδημητρίου προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις και τα συνεχή φιλικά, να βρει τον κορμό που θα εμπιστευτεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Οι “πράσινοι” ισοφάρισαν στο 41′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Αραμπατζή, αποτέλεσμα που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του και το τελικό 1-1 αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Αγροτικό Αστέρα στο 87′ να έχει δοκάρι σε μακρινή εκτέλεση φάουλ από αριστερά.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασσαβίδης, Οικονομόπουλος, Βλάχου, Πιπιλιάρης, Κωνσταντάκος, Αραμπατζής, Καμπερίδης, Κελεσίδης, Βαταμίδης Σ., Χαλβατζής, Παπαδόπουλος Κ. Αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Παπαδημητρίου, Αραπέλης, Βαταμίδης Μ.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα, Σερασκέρης, Σαράντης, Βοργιατζίδης, Τέτος, Μπάμπος, Γκάνιος, Δάλλας, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Καφές. Αγωνίστηκαν και οι Τσανασίδης, Τσαουσίδης, Δήμου, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Παρασκευαίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected