Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής (Nova) : “Νοιώθουμε ηττοπαθείς…”

Να σταματήσουν να νοιώθουν ηττοπαθείς και να συναισθανθούν ότι παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα ζήτησε απ’ όλους στην ΑΕΚ ο Γιάννης Αραμπατζής.

Ο Ημαθιώτης αρχηγός της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα στο “Γεντί Κουλέ” και τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να μπαίνει στο γήπεδο και να φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο.

“Αυτό που φταίει νομίζω είναι ότι μπαίνουμε μέσα και νοιώθουμε ηττοπαθείς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα από το πρώτο μέχρι το 95ο λεπτό. Μπαίνουμε όλοι στην αρχή, λες και δεν είμαστε ΑΕΚ! Λες και δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να… τρώμε σίδερα. Δεν ζητάει τίποτα άλλο ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Δεν ζητάει κανείς να γίνουμε… Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε μόνο ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έφτανε η προσπάθειά μας. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μπαίνουν μέσα και φοβούνται να παίξουν μπάλα. Η φανέλα έχει πολλή πίεση. Και ακόμα δεν έχουμε νοιώσει πίεση. Δεν πρέπει να διαβάζουν τι γράφουν οι εφημερίδες. Βλέπω ότι είμαστε ηττοπαθείς και αυτό πρέπει να σταματήσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected