Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου vs Απόλλων Καλαμαριάς – Αλλαγή οι Κουκόλης, Πασιαλής

 

Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν… χλωμός και παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αγωνιστικό πρόσωπο θα πρέπει να έχει αλλάξει μέσα σε μία εβδομάδα ο Εθνικός Γαζώρου. Εξάλλου, η εμφάνισή του δεν ικανοποίησε καθόλου τον Παναγιώτη Διλμπέρη στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (23/09) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι Σερραίοι ήταν πολύ κακοί, με πολλά λάθη και όπως ήταν λογικό οι περίπου 200 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Στο 21′ ο Κωνσταντινίδης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξάντροβιτς από τον Κισκαμπάνη. Ωστόσο, στο 45′ ο Λεπτοκαρύδης ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε από τον Κατσαβάκη.

Στο 69′ της συνάντησης πέρασε στον αγώνα ο Χρήστος Κουκόλης για τον Εθνικό Γαζώρου αγωνιζόμενος ως στόπερ για τους “κυανόλευκους”. Βασικός για άλλη μια φορά και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση ο πρώην παίκτης της Βέροιας Στέφανος Καπίας.

Για τους Θεσσαλονικείς ο Αλέξης Πασιαλής πέρασε αλλαγή στο 50′ και ήταν αρκετά δραστήριος, βοηθώντας επιθετικά την ομάδα του. Ο Καλαϊτζίδης δεν αγωνίστηκε προληπτικά, ενώ αλλαγή πέρασε ο Παρμαξίδης στο 59′.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Γαλακτερός, Νίρλας, Κατσαβάκης (70΄ Μουσικάκης), Καπίας (80΄ Καρυπίδης), Γεωργιάδης (69΄ Κουκόλης), Ναλμπάντης, Κωνσταντινίδης (46΄ Σαββίδης), Χαριτίδης (59΄ Μαχαιρούδης), Αλεξάντροβιτς, Κρυστάλλης (64΄ Γκόγκας).

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πολιανίδης (50΄ Πασιαλής), Αλμπάνης (63΄ Χαλιμπάκης), Κισκαμπάνης, Κώτσιας (78΄ Λουιζίδης), Μανουσάκης (59΄ Παρμαξίδης), Βέντζιος (70΄ Μανουσαρίδης), Παντελιάδης (54΄ Προβατίδης), Πιτσόκος (89΄ Κτιστόπουλος), Λεπτοκαρύδης (64΄ Κράββαρης), Λιόνης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P