Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νάουσα VS Μακροχώρι (0-1) – Το Imathia Sports News στο ΔΑΚ Νάουσας

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας και δυναμικής των δύο ομάδων, έγινε στο ΔΑΚ Νάουσας, ανάμεσα στον ΦΑΣ και στο Μακροχώρι. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν δύο φορές για τον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαρία να “μετρήσουν” τις δυνάμεις τους.

Νικήτρια από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν η ομάδα της Ένωσης, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Σαρηγιαννίδη (66′) για να διευρύνει το υπέρ της σκορ.

Στη…σκακιέρα της τακτικής, θα λέγαμε πως νικητές στα “σημεία” αναδυκνείονται οι φιλοξενούμενοι, καθώς κατάφεραν να κλείσουν σχετικά άνετα τους χώρους στους επιθετικούς της Νάουσας αλλά και να βγάζουν με ωραίους συνδυασμούς τη μπάλα στην επίθεση.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα για το Μακροχώρι στο σημερινό παιχνίδι, το εξαιρετικό passing game, ενώ η επιστροφή του Τάσου Τσακαλίδη στα χαφ ήταν το στοιχείο εκείνο που πρόσθεσε την απαιτούμενη ποιότητα στο χώρο του κέντρου. Συνδυάστηκε άψογα με τον Πιετρά, ενώ Ξαγοράρης και Βελλίνης έδιναν πολύτιμες βοήθειες στον τομέα αυτό.

Η απουσία της τελευταίας στιγμής για το Μακροχώρι, με την μη συμμετοχή του Αντώνη Ηλιάδη (αντιμετωπίζει μια ίωση), δεν πτόησε την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, με τον Μάκη Θεοδωρίδη να τα πάει πολύ καλά παίζοντας στις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, τα “όπλα” της ομάδας ήταν σε κακή μέρα, ενώ γενικά η ομάδα της Νάουσας έδειξε αρκετά “σφιγμένη” από την προετοιμασία. Προσπάθησαν να κερδίσουν το χώρο του κέντρου, με τη συμμετοχή τόσο του νεοαποκτηθένα Νίκου Ιορδανίδη όσο και με τη παρουσία του Μερκούρη Καραλιόπουλου, όμως βρήκαν απέναντι τους πολυπρόσωπο κέντρο και προέβησαν σε αρκετά λάθη.

Παρόλη τη διαφορετική εικόνα που παρουσίασαν οι “κυανόλευκοι” στο σημερινό παιχνίδι, το σίγουρο πως διαθέτουν μια πολύ ποιοτική ομάδα, με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά και με “βάθος” στον πάγκο.

Φάσεις και γκολ

2′ Σέντρα του Χάρη Συμεωνίδη από δεξιά, στην πορεία της μπάλας ο Μάκης Θεοδωρίδης, θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

12′ Παράλληλη πάσα του Ξαγοράρη στο ύψος της περιοχής, αποδέκτης ο Βούλγαρης, σουτ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

21′ Εντυπωσιακή φάση! Κόρνερ από δεξιά του Θεοδωρίδη, ο Ξαγοράρης θα στρώσει στον Τσακαλίδη, σουτ από 30 μέτρα του τελευταίου, ο Παπαδόπουλος θα εκτιναχθεί στο δεξί “γάμα” και θα ακουμπήσει τη μπάλα με την άκρη των δαχτύλων του και θα βρει το δοκάρι.

35′ ΓΚΟΛ – Πλασαριστό κόρνερ από δεξιά του Θεοδωρίδη, ο Βελλίνης θα πασάρει παράλληλα στον Τσακαλίδη, ο οποίος με ξερό σουτ θα αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο (0-1).

66′ Μπάσιμο από αριστερά του Γιώργου Τσακαλίδη, θα τον “γκρεμίσει” μέσα στην περιοχή ο Πέικος και ο διαιτητής της συνάντησης Γιώργος Βρέσκας θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο Σαρηγιαννίδης, η μπάλα άουτ.

75′ Τεχνικό σουτ του Καραλιόπουλου από τα 30 μέτρα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Σταματέλος.

81′ Σουτ του Πασχάλη Αργυρίου έξω από την περιοχή, θα πεταχτεί στο δεξί δοκάρι ο Σταματέλος και θα διώξει σε κόρνερ.

88′ Πάσα “πάρε βάλε” του Μαυριδόγλου στον Ασλανίδη, αυτός δεν θα κάνει καλό κοντρόλ και θα αποκρούσει εύκολα η άμυνα της Νάουσας.

Πολύ καλός ο διαιτητής της συνάντησης Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Μπάμπη Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Ιορδανίδης, Καραμεταξάς, Καραλιόπουλος, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Αργυρίου Γ., Πασχάλης. Αγωνίστηκαν και οι Ιωαννίδης, Ζούρκος, Νίκου, Κων/νίδης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδής, Μουρίκης, Αργυρίου Π., Παραστατίδης.

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Σαρηγιαννίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Θεοδωρίδης, Πιετρά, Βούλγαρης, Βελλίνης, Τσακαλίδης Τ. Αγωνίστηκαν και οι Φέιμ, Γεωργίου, Τσακαλίδης Γ., Καλούδης, Μπάκανος, Μαυριδόγλου, Αντωνίου, Μάλτος, Ασλανίδης.

*Ακολουθούν :

1) Συνεντεύξεις από τους δύο προπονητές. Τι λένε για τα πρώτα ματς στις 21/10 και ποια η άποψη τους για το φετινό πρωτάθλημα.

2) 60 φωτογραφίες και 10 video από το σημερινό αγώνα!

3) Τι μας είπε ο προπονητής του Αχιλλέα Νάουσας, Βασίλης Κουρογεωργάκης που βρέθηκε στο σημερινό παιχνίδι να παρακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected