Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Νεάπολης – Λευκάδια 3-2

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις στη γειτονική Θεσσαλονίκη υπέστη ο ΠΑΣ Λευκαδίων, μετά την ήττα στον Καμπανιακό πριν τρεις εβδομάδες περίπου. Στην έδρα του Μακεδονικού Νεάπολης, αυτή τη φορά, που περιμένει την απόφαση της FIFA σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, έχασε με 3-2, ενώ βρέθηκαν μάλιστα μπροστά στο σκορ δύο φορές.

Ο προπονητής του Μακεδονικού Απόστολος Παππάς αλλά και ο συνάδελφος του των Λευκαδίων Γιώργος Τυριακίδης, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους. Ο προπονητής του ΠΑΣ μάλιστα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, με εξαίρεση τον Πληκαδίτη, που συνέχισε και στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο κανόνας του φαβορί επιβεβαιώθηκε, καθώς τα Λευκάδια προηγήθηκαν σχετικά νωρίς (23′) με σουτ του Συμπεθέρη μέσα από την περιοχή. Οι παίκτες του Μακεδονικού έδειχναν να δυσκολεύονται απέναντι στην ποιοτικότερη ομολογουμένως ομάδα του νομού μας, όμως κατάφεραν στο 38′ να ισοφαρίσουν, με τους φιλοξενούμενους να πέφτει η απόδοση τους κυρίως μετά το 35′.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ κατάφερε με το…καλημέρα να προηγηθεί και πάλι στο σκορ με ένα εξαιρετικό γυριστό του Παπαστεργίου, που άφησε “άγαλμα” τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Οι πολλές διακοπές για τις αλλαγές, έριξαν το ρυθμό του αγώνα, όμως η ομάδα της Νεάπολης κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε δις την αδράνεια των αμυντικών των Λευκαδίων και πήρε κεφάλι στο σκορ, με δύο γκολ των Παρασκευόπουλου και Καϊάφα (63′ και 7’1).

Επόμενο φιλικό για τους “κυανόλευκους” την Τετάρτη 3/10 (16.30μμ) με τον Διγενή Λακκώματος του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ Στέφανου Μπορμπόκη, στο γήπεδο “Αβραάμ Παπαδόπουλος”.

Η σύνθεση των Λευκαδίων

Κωνσταντινόπουλος, Πληκαδίτης, Πασχώνης, Πίτος, Κοτζαχρήστος, Μπρέγκου, Σπυριδωνίδης, Παπαδόπουλος, Συμπεθέρης, Καλαϊτζίδης, Πέτγαζλης. Αγωνίστηκαν και οι Μαλέσιος, Ορδουλίδης, Μισαηλίδης Μ., Μισαηλίδης Π., Ίντος, Πετρίδης, Τσάλμας, Σιδηρόπουλος, Παπαστεργίου, Κουβατσίδης, Λέσκας, Χαρατσίδης, Γιαμτζίδης.

* Στοιχεία από Θόδωρο Παπαδόπουλο, era-goal.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected