Κατηγορίες
Basket

Παναθηναϊκός VS Πανιώνιος – Πέντε πόντους ο Τσαρτσαρής

Παναθηναϊκός: Πρόκριση επί Πανιωνίου με νόημα και.... μέλλον (videos+photos) | onsports.gr

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς επικράτησε του Πανιωνίου 82-61 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σκορπώντας ενθουσιασμό στους 4.000 φίλους του που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό (04/10) απόγευμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τους παίκτες και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Έπειτα από ένα καλοκαίρι με πολλά… σκαμπανεβάσματα, η ψυχολογία όλων πλέον βρίσκεται στο ζενίθ. Από τον πρώτο, κιόλας, επίσημο αγώνα του “τριφυλλιού” η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά σημάδια, πήρε αυτό που ήθελε (το εισιτήριο για τα ημιτελικά) και απέδειξε ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Το τελικό 82-61 “σφραγίζει” τη νέα εποχή του “εξάστερου” Παναθηναϊκού και όλα μόλις άρχισαν. Πρώτοι σκόρερ των “πρασίνων” οι Σχορτσανίτης 14, Ματσιούλις 12 (2) και Ούκιτς 12 – Εξαιρετικοί οι Μπράμος 10 (2), Πάνκο 9 (1) και Διαμαντίδης 9 (1), ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής πέτυχε 5 πόντους.

Συνέντευξη τύπου – Κώστας Τσαρτσαρής

«Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Για εμάς ήταν λιγάκι ιδιαίτερο το παιχνίδι, δεδομένου πως είμαστε καινούρια ομάδα. Δώσαμε μπροστά στο κοινό μας παιχνίδι νοκ άουτ, στο οποίο Ενδεχόμενη ήττα θα μας άφηνε εκτός στόχων. Από ένα σημείο και μετά συγκεντρωθήκαμε και πήραμε νίκη, ωστόσο δεν είμαστε ακόμα στο βαθμό που θέλουμε. Παίζουμε πολύ σημαντικό αγώνα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι έως τότε. Καλό πρωτάθλημα να έχουμε, με υγεία. Ελπίζω να ξεκινήσει γρήγορα η Α1, εμείς οι παίκτες το μόνο που θέλουμε είναι να παίζουμε,. Ο καθένας έχει τα συμφέροντά του, αλλά το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να αγωνιζόμαστε».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected