Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια VS Ατρόμητος – Με Ιωάννου η “Βασίλισσα”, χωρίς Κούτσι οι Περιστεριώτες

Βέροια: Με Ιωάννου απέναντι στον Ατρόμητο | onsports.gr

Κανονικά στην αποστολή της Βέροιας για τον αυριανό (6/10) αγώνα με τον Ατρόμητο μετέχει ο Ηλίας Ιωάννου.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, μετείχε κανονικά τις τελευταίες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Νίκος Καρύδας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ζε Βίτορ και Τόμας λόγω τραυματισμών, όπως και ο Δασκαλάκης.

Αναλυτικά, στην αποστολή της «Βασίλισσας του Βορρά» μετέχουν οι: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μπάρμπας, Ορέστες, Καλί, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Έβερτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπελόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Ιωάννου και Κόστλι.

Ατρόμητος

Με ένα χαλάρωμα στο Αθλητικό Κέντρο στο Μαζαράκι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/10) η προετοιμασία του Ατρόμητου για τη σαββατιάτικη (6/10) αναμέτρηση με τη Βέροια.

Οι «κυανόλευκοι» αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να «πετάξουν» για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα αναχωρήσουν για την Βέροια, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή μετέχουν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected