Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Σωκράτης Διούδης – Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων!

Τους παίκτες που θα μετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό της επόμενης Παρασκευής (12/10) με το Βέλγιο ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, το μεσημέρι της Παρασκευής (5/10) έκανε γνωστή την 18άδα, η οποία θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά την Τρίτη (9/10) στις 12:00 στο ξενοδοχείο «Εμμαντίνα» και το απόγευμα στις (15:30) θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Μέσα στις κλήσεις του φιγουράρει και το όνομα του Ημαθιώτη τερματοφύλακα Σωκράτη Διούδη, αναγνωρίζοντας την αξία του πορτιέρο του Άρη.

Το φιλικό με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στις 15:30 στο γήπεδο του Ελληνικού. Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι:

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Σωκράτης Διούδης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Κώστας Σταφυλλίδης, Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Νίκος Καρέλης (Άμκαρ Περμ).

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected