Συνεργάτες

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά στο «Barok» Coffee-Bar!

Σπουδαίες αναμετρήσεις επιφυλάσσει η πρώτη ημέρα του δεύτερου γύρου της Super League και γι αυτό το λόγο το «Barok» Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους!..

Νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων με επίδομα 450€. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 05/12/19!

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ «Σ.Ε.Β.Ε.Κ.», ως Δικαιούχος της Πράξης με τίτλο: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων στον κλάδο…

Ποδοσφαιρική μέρα η σημεριν;η στο «Barok» Coffee Bar με Παναθηναϊκό και Άρη!

Αυτό σημαίνει φουλ αγωνιστική δράση στις οθόνες του «Barok» Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας), που από τις 15.00 υποδέχεται τους ποδοσφαιρόφιλους για μια σειρά από αγώνες της Super League! 

ΟΦΗ – ΑΕΚ απόψε στο «Barok» Coffee-Bar!

Το «Barok» Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί), είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους θαμώνες του για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιας αθλητικής δράσης!

Πέντε χρόνια Εθελοντές Δότες Μυελούν των Οστών, πέντε χρόνια προσφορά στον συνάνθρωπο!

Πριν από πέντε χρόνια ακριβώς (Νοέμβριος 2014) μια παρέα φίλων, συναδέλφων στην αστυνομία αλλά και άγνωστων συμπολιτών στο νομό Ημαθίας ξεκίνησαν δειλά την προσπάθεια, με στόχο τότε τη βοήθεια σε μικρό φίλο που αρρώστησε σοβαρά…