Συνεργάτες

«Ακόμα κι αν χάσω τα πάντα αύριο, θα βρω με κάποιον τρόπο το δρόμο μου για την κορυφή» (της Νίκης Κελεσίδου)

Έτσι για να εξηγιόμαστε. Μη νομίζεις δηλαδή πως επειδή είμαι κάτω τώρα θα μείνω εκεί και θα σ’ αφήσω να κάνεις πάρτι πάνω στις αδυναμίες μου. Δεν έχω σκοπό να σου κάνω τέτοια χάρη, ούτε σ’ εσένα ούτε σε κανέναν άλλον.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, απόψε στο «Cafe στο 90′»!

Η μερική επιστροφή στην κανονικότητα, με τη δυνατότητα στα καταστήματα εστίασης να τοποθετήσουν τραπέζια εκτός των καταστημάτων, έχει δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά εξ αυτών να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που συνήθιζαν να…

“Μία κακή μέρα είναι αρκετή για να οδηγήσει στην τρέλα ακόμα και τον πιο λογικό άνθρωπο…Μία κακή μέρα.” (της Νίκης Κελεσίδου)

Ένα κλικ κυριολεκτικά. Κάποιες φορές δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Παλεύεις καθημερινά να ολοκληρώσεις δουλειές, να προλάβεις προθεσμίες, να καλύψεις υποχρεώσεις. Αλλά και να σταθείς σε..

«Για τους μεγάλους που μένουν πάντα παιδιά» (της Νίκης Κελεσίδου)

Υπάρχουν και κάτι μεγάλοι που παραμένουν πάντα παιδιά. Με όλα τα θετικά και κυρίως όλα τα αρνητικά αυτής της λέξης. Παρεξηγήσιμοι και αφελείς. Ευκολόπιστοι και μυγιάγγιχτοι. Ρομαντικοί και υπερβολικοί…

Διαφοροποιήσου έναντι του ανταγωνισμού με πιστοποιητικό Πληροφορικής επιπέδου Proficiency! Απέκτησε προχωρημένες & σπάνιες δεξιότητες

Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εδώ και 13 χρόνια, υλοποιούν προγράμματα Πληροφορικής τα οποία οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από ελληνικό Δημόσιο, ΑΣΕΠ και..

Εξαιρετική προσφορά από το Mario Coffee για το «ευχαριστώ» στη μεγάλη στήριξη των πελατών! (photos)

Πλησιάζουμε στην εορτή του Πάσχα και μπορεί το lockdown να μην έχει επιτρέψει ακόμη την επιστροφή στην κανονικότητα, το Mario Coffee όμως έχει βρει τη λύση για τους πελάτες του!