Συνεργάτες

Περίπτερο delievery στη Βέροια : Ιδανική επιλογή για το «Μένουμε σπίτι»! (photos)

Σε μια περίοδο μάλιστα που άπαντες μένουν σπίτι, ένεκα και της πανδημίας του κορονοϊού, η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει…θραύση και βοηθά σημαντικά όσους επιθυμούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα, ότι επιθυμούν!

VOUCHER Επιστημόνων με απολαβές 600 ευρώ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, ανακοινώνει ότι…

Έρχεται το νέο κατάστημα VOLTERRA στη Βέροια! (photos)

Η Volterra Α.Ε. (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ Α.Ε., ενισχύει καθημερινά το δίκτυο της και σε λίγες μέρες είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της κατάστημα στη Βέροια!

ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ : Νέος κύκλος εξ αποστάσεως επιμορφώσεων

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα που στηρίζονται αποκλειστικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση…

Take away και delivery από τα Mikel Βέροιας!

Τα πάντα έχουν αλλάξει γύρω μας με τις επιπτώσεις του κορονοϊού, ωστόσο τα Mikel Βέροιας είναι πάντα στις επάλξεις για την εξυπηρέτηση του κόσμου!

Ολυμπιακός – Γουλβς απόψε στο «Barok» Coffee-Bar!

Την αναμέτρηση προσφέρει απόψε το «Barok» Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας), που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικά ματς σε έναν άνετο χώρο, με το ρόφημα της αρεσκείας σας!

Το Σαρακοστιανό μενού στο «Πιρουνάκι» μυρίζει…θάλασσα!

Η περίοδος της νηστείας θεωρείται από πολλούς ως μία από τις πιο αυτές που ο οργανισμός γνωρίζει την…αποτοξίνωση, εκτός βέβαια από τη θρησκευτική προέκταση της και την αναγκαία περισυλλογή ενόψει του Πάσχα.