Συνεργάτες

Άρης – Ολυμπιακός απόψε στο «Barok» Coffee-Bar!

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά loip;on που θα επιλέξουμε το αγαπημένο μας στέκι, το «Barok» Coffee-Bar για να απολαύσουμε το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας!

Δεν χάνεται η αποψινή βραδιά στο «Barok» Coffee-Bar!

Όπως είναι φυσιολογικό, οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν ήδη επιλέξει το που θα δουν τα αποψινά super παιχνίδια και συγκεκριμένα στο «Barok» Coffee-Bar, με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20) και τις οθόνες σε κάθε πλευρά του μαγαζιού για την καλύτερη θέαση των θαμώνων!

Το ματς του Άρη απόψε στο «Barok» Coffee-Bar!

Το αποψινό ματς προσφέρει στους θαμώνες του το «Barok» Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροια και συγκεκριμένα δίπλα στην πιάτσα των ταξί στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή.

Βαγγέλης Πρώιμος: Ο Γιώργος Λιανός πρωταγωνιστεί στο video clip του κολλητού του από το Fame Story 3

Μία από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει από μουσικούς διαγωνισμούς, στην ελληνική τηλεόραση, ο Βαγγέλης Πρώιμος κάνει δυναμική επιστροφή στα δισκογραφικά δρώμενα…

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ απόψε στο «Barok» Coffee-Bar

Την αναμέτρηση προσφέρει απόψε (20.00) στους θαμώνες του το ποδοσφαιρικό στέκι στο κέντρο της Βέροιας, το «Barok» Coffee-Bar!

Βραδιά Κυπέλλου η αποψινή στο «Barok» Coffee-Bar!

Η μέρα λοιπόν είναι αφιερωμένη στο «Barok» Coffee-Bar, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να απολαύσουν τον αγώνα της αρεσκείας τους παρέα με έναν καφέ, ένα ποτό και ότι επιθυμούν!

Easy Education: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, με επίδομα 400€

Το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για 150.000 εργαζομένους θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU, στην..

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Οι κρίσιμες ημερομηνίες αιτήσεων για το εκπαιδευτικό επίδομα των 400€

Ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας των αιτήσεων έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2023, ωστόσο είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να γίνουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα καθώς κριτήριο είναι η σειρά προτεραιότητας…