Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Εκλογές ΕΠΟ – Άρχισαν τα όργανα…

Kαταγγελία Γκαγκάτση για σημαδεμένα ψηφοδέλτια | onsports.grΤα πρώτα… παρατράγουδα στις εκλογές της ΕΠΟ που βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεκίνησαν όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra FM 103,3 σύμφωνα με τον οποίο ο Βασίλης Γκαγκάτσης έκανε καταγγελία για σημαδεμένα ψηφοδέλτια στη διαδικασία.

Σύμφωνα όσα μετέδωσε ο σταθμός, είχε αποφασιστεί να μην κυκλοφορήσουν ψηφοδέλτια, εκτός απ’ αυτά που θα έπαιρναν τα μέλη των Ενώσεων για τον πρόεδρο.

Όμως, τελικά αυτό δεν τηρήθηκε και μοιράστηκαν ψηφοδέλτια στα πηγαδάκια των εκπροσώπων των Ενώσεων, τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία από την πλευρά Γκαγκάτση ήταν σημαδεμένα, ούτως ώστε η Εφορευτική Επιτροπή να είναι σε θέση να ξέρει ποια Ένωση ψηφίζει ποιον.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στις εκλογές του 2008 και το είχε καταγγείλει ο Βίκτωρ Μητρόπουλος, αλλά δεν είχε γίνει κάτι.

Ηδη, πάντως, ενημερώθηκε για το συμβάν ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «To μόνο που δεν μπορούν να σημαδέψουν είναι τον πρόεδρο».

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected