Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής – Το…μπαλάκι στη διοίκηση!

Αραμπατζής: «Ας καταλάβει η διοίκηση την κατάσταση…» | onsports.gr

Κραυγή αγωνίας από τον Γιάννη Αραμπατζή που έκανε έκκληση στη διοίκηση να δείξει την παρουσία της με κάποιον τρόπο.

Ο… αρχαιότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει διεκδικήσει τίτλους με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και έχει κατακτήσει τίτλους. Βλέποντας την Ένωση να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές είναι λογικό να παθαίνει… πολιτισμικό σοκ.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια των παικτών αλλά και αυτή της διοίκησης: «Είμαστε τελευταίοι, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά δεν αρκούν μόνο οι παίκτες χρειάζεται και η διοίκηση να το καταλάβει. Ολη την εβδομάδα όλα αυτά που έγιναν ήταν ανεπίτρεπτα, να φεύγει ο ένας, να έρχεται ο άλλος. Αν δεν έχεις την διοίκηση δίπλα σου να βγαίνει μπροστά, δεν μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε όλα. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα στο ματς με την Ξάνθη το εκεί – εκεί στην Β’ εθνική, ανατρίχιασα. Πρέπει όλους να μας αγγίξει αυτό και να το παλέψουμε».  

Στη συνέχεια τόνισε: «Πιστεύω ότι φταίει η απειρία. Ξεκινάμε καλά, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά μόλις φάμε ένα γκολ είναι σαν να πέφτει ο διακόπτης. Το δουλεύουμε, μιλάμε με τα νέα παιδιά, τους τα λέμε, αλλά… Μετά το γκολ η εικόνα που δείξαμε δεν ήταν καθόλου σωστή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό».

*contra.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected