B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Νηρέας Βέροιας 0-3 (+φωτορεπορτάζ)

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα

http://www.youtube.com/watch?v=QQExJG-ErFE&feature=youtu.be

Ούτε…προφήτες να ήταν οι δύο προπονητές στις δηλώσεις στο Imathia Sports News, πριν τον σημερινό αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Οι Κώστας Μουρτζίλας και Γερμανός Σαφαρίκας είχαν αμφότεροι τονίσει πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος δύο εβδομάδες πριν δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό και τελικά…πέσανε μέσα!

Ο Νηρέας πέρασε σαν…σίφουνας από τον Σταυρό, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση τη Θύελλα, παίρνοντας την πρόκριση για τους “8” του θεσμού. Οι “κοκκινόμαυροι”, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν εντυπωσιακή βελτίωση και τα 11 γκολ σε Πλάτανο και Θύελλα Σταυρού αποδυκνείουν του λόγου το αληθές.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας 4 σημαντικές απουσίες από την ενδεκάδα (Τουτουντζίδης, Αλμπανάκης, Πιπιλίδης, Τσορακλίδης) είχαν πολύ μέτρια απόδοση και δίκαια ήρθε η ήττα. Το γκολ του Ναυρινιάδη μόλις στο 2ο λεπτό άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού,  με τους “πράσινους” να βγαίνουν στην επίθεση να ισοφαρίσουν και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρους να απειλήσουν την εστία του Αθανασιάδη.

Και όντως σε μια αντεπίθεση, ο Χατζάρας στο 28′ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και ο Μπλιούκας στο 42′ θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, η οποία πλέον ήταν με το…ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδαίτερες συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους απλά να κάνουν συντήρηση και να κρατούν το υπέρ τους σκορ.

Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι κορυφής για τη Θύελλα, η οποία επισκέπτεται το γειτονικό Σκυλίτσι, όπου ο Κώστας Μουρτζίλας θα τεθεί αντιμέτωπος με φίλους και γνωστούς, αφού στην ομάδα του Άρη διετέλεσε προπονητής για μια 5ετία, ενώ κατάγεται και από το χωριό.

Ο Νηρέας Βέροιας εντυπωσίασε και με τη σημερινή του απόδοση, εμφανίζοντας μια αξιοζήλευτη επιθετική λειτουργία, ενώ η προσθήκη έμπειρων παικτών στο ρόστερ, βοηθά σημαντικά τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

*Στο 32′ της συνάντησης ο Πλιάτσικας της Θύελλας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Αθανασιάδης, Θεοδωρίδης, Τζιάλι, Αβετίδης, Πλιάτσικας (32′ Μυλωνάς Α.), Κοσέογλου, Καπουσούζης, Μαυρόπουλος (78′ Παυλίδης), Ισλάνι, Μυλωνάς Γ. (83′ Μποτζόρης), Ταχαλίδης.

Νηρέας Βέροιας : Συμεωνίδης, Καραπουναρλίδης, Καραγαβριηλίδης, Μπλιούκας, Μουρτζίλας, Φωτιάδης, Χατζάρας (75′ Κακαβέλας), Κωτσιόπουλος, Ευθυμίου (60΄Ουλούμης), Ναυρινιάδης, Χαντούρης (55′ Δημούλτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected