Κατηγορίες
Super League 1

Παντελής Καπετάνος – Δήλωση που…σπάει κόκκαλα!

Παντελής Καπετάνος: «Στέλνω δανεικά στον Κώστα» | onsports.gr

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο περιγράφει ο Παντελής Καπετάνος την κατάσταση που βιώνει ο αδελφός του Κώστας στον Άρη, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, καθώς αποκάλυψε πως του στέλνει χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis, ο επιθετικός της Κλουζ είπε για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να δω ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε βλέπονται τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Με τον αδερφό μου μιλάμε στο τηλέφωνο για να του στείλω δανεικά. Για μένα είναι ήρωες οι παίκτες του Άρη, μιλάμε κυρίως για να του στέλνω λεφτά και να πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα ο Κώστας και οι άλλοι πέντε πιο έμπειροι παίκτες που έμειναν στον Άρη το καλοκαίρι είναι ήρωες. Στους πιο μικρούς είναι αλλιώς τα πράγματα, τους δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουν όνομα, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τους βοηθήσει.

Ο Κώστας το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να φύγει, αλλά ο ίδιος θέλησε να μείνει και να παίξει στον Άρη και μου είχε πει ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρυσι. Δε βλέπω να είναι καλύτερα, αλλά περίμενα τουλάχιστον ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια, κάθε λεπτό που παίζουν τα παιδιά.

Τι να κάνει ο προπονητής όταν η δεύτερη ομάδα ουσιαστικά είναι η πρώτη; Δε λέω ότι δεν υπάρχει ταλέντο, αλλά δεν μπορείς σε μια στιγμή να βάλεις τα παιδιά να παίξουν Super League. Παλιά λέγαμε να βάλεις έναν παίκτη αποστολή και σιγά σιγά να τον βάλεις να παίξει και τώρα πήραν τα παιδιά και τα έβαλαν να παίξουν σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και έναν κόσμο που απαιτεί».

Για το αν ξέρει πόσα χρωστάει ο Άρης στον Κώστα είπε: «Δεν ξέρω πόσα του χρωστούν αλλά ξέρω ότι του χρωστούν αρκετά. Δύο φορές πληρώθηκε πέρυσι και κάποια έναντι, αλλά δεν ξέρω πόσα ακριβώς. Σαν τον Κώστα υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας ήθελε να μείνει στον Άρη για να παίξει.

Πίστευε ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να φτιαχτεί λίγο το οικονομικό στην Ελλάδα, τουλάχιστον για την επιβίωση των ποδοσφαιριστών. Όταν ο παίκτης πάει κάθε μέρα στην προπόνηση και το μυαλό του είναι αλλού, είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει.

Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, βέβαια, ξεχνάς το οικονομικό. Ο κόσμος όμως πρέπει να στηρίξει. Όταν αποδοκιμάζεσαι από τους φιλάθλους σου, δεν μπορείς να αποδώσεις. Μου μίλησε και μου είπε ότι από το ζέσταμα μας έβριζαν και ήταν στεναχωρημένος. Ο Κώστας προσπαθεί, του λείπει το γκολ αυτή τη στιγμή. Δίνει καλές πάσες και είναι παίκτης ομάδας. Όταν έρθει και το γκολ, θα πάει ακόμη καλύτερα».

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected