Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Το νέο προεδρείο

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της ΕΠΟ στη συνεδρίαση που έγινε πριν λίγο (11/10), με τις εισηγήσεις του προέδρου, Γιώργου Σαρρή, να γίνονται δεκτές.

Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, ενώ Β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι ο Γιώργος Βούρβαχης της ΕΠΣ Χανίων. Τρίτος αντιπρόεδρος είναι ο Δαμιανός Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης, ταμίας ο Ευάγγελος Τοπολιάτης της ΕΠΣ Βοιωτίας και αναπληρωτής ταμίας ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος της ΕΠΣ Καστοριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.

Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:

•Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ
•Γεώργιο Βούρβαχη για Β’ Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
•Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ’ Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
•Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ
•Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ

Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected