Κατηγορίες
Γενικά

Δόξα Κρανούλας VS Καραϊσκάκης – Βασικός ο Τσακτάνης στο τελευταίο φιλικό

Δόξα Κρανούλας: Νικηφόρο τεστ | onsports.gr

Η ομάδα της Ηπείρου δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου (ομάδα Α1 Άρτας)  όπου επικράτησε του αντιπάλου με 2-0.

Σκόρερ για την ομάδα του Ανέστη Ζώη ήταν ο Βασιλείου στο 35’, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γήτας, κι ο Τσιφλίδης στο 73’. Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κρανούλας έδειξαν καλά στοιχεία και αρκετή όρεξη για ποδόσφαιρο, δέκα μέρες ακριβώς πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League 2 όπου αντιμετωπίζουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου τον Βατανιακό εκτός έδρας.

Βασικός και πάλι ο Γιώργος Τσακτάνης για την ομάδα της Ηπείρου, με τον προπονητή να δείχνει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη Football League 2. Κάτω από τα δοκάρια ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας Αποστόλης Σιαράβας.

Δόξα Κρανούλας : Σιαράβας, Νάσιος, Χήρας, Παπαβασιλείου, Τσακτάνης, Βασιλείου, Βλάχος, Γήτας, Καραγιαννίδης, Κάκαβος, Τσιφλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπελεβέντης, Νασούλης, Γκέκας, Γιαννούσης, Μόσχος, Κλείτσας, Ηλίας, Γκοτζιάς.

Καραϊσκάκης : Καραγκούνης, Σταμούλης Π., Πέτσας, Κατσαρός Φ., Σταμούλης Ευρ., Βερλέκης, Καρτσακλής, Τσάπαλης, Μάλλιος, Μπαλάφας, Αντωνίου. Αγωνίστηκαν και οι Στέργιος, Λιόλιος, Τσιγαρίδας Λ., Δήμος.

* Super-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected