Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο

Επιτροπή Δ’ Εθνικής – Τα νέα πρόσωπα

Η νέα επιτροπή της Δ’ Εθνικής | onsports.gr

Οι εκλογές της ΕΠΟ έφεραν αλλαγές και στην Επιτροπή της Δ’ Εθνικής, καθώς δύο μέλη της απέκτησαν πιο ενεργό ρόλο στο ΔΣ. Νέος πρόεδρος της Επιτροπής ανέλαβε ο Μιχάλης Τζανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής είναι ο μόνος που απέμεινε στην τριμελή Επιτροπή, καθώς ο πρώην πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης είναι πλέον ταμίας της Ομοσπονδίας, ενώ ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Τζανόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δ’ Εθνικής, τον οποίο θα πλαισιώνουν ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η Επιτροπή έχει αρκετές… καυτές πατάτες στα χέρια της, καθώς την Κυριακή 21/10 ξεκινά το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί πόσες ομάδες θα προβιβαστούν στη Football League 2 και πόσες θα υποβιβαστούν. Βέβαια, για να προκύψει αυτό, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η μορφή των πρωταθλημάτων τη νέα περίοδο. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, θέλει να προχωρήσει με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και τη δημιουργία μιας ενιαίας κατηγορίας αντί της Γ’ και της Δ’ Εθνικής.

Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Το ερώτημα είναι αν είναι δυνατό η αναδιάρθρωση να γίνει άμεσα, από τη νέα χρονιά ή από την επόμενη. Αγκάθι σε αυτό αποτελούν οι προκηρύξεις στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής, που δεν προβλέπουν τέτοιες αλλαγές…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected