Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Δηλώσεις Τυριακίδη, Συμπεθέρη

Μετά τον αγώνα των Λευκαδίων στα Γρεβενά, ο…ανακουφισμένος Γιώργος Τυριακίδης και ο αγωνιζόμενος τραυματίας, όπως αποδείχθηκε, Δήμος Συμπεθέρης, μίλησαν στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Ας δούμε τι δήλωσαν :

Γιώργος Τυριακίδης : “Τέλος καλό, όλα καλά… Πήγαμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ένα παιχνίδι που ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του, καταφέραμε και το κάναμε ντέρμπι και τηρουμένων των αναλογιών, μπορούσαμε και να το χάναμε! Αν κάναμε το 0-3 στη φάση του πέναλτι η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική και σίγουρα δεν θα μιλούσαμε τώρα για…πύρρεια νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με το Μακροχώρι στην έδρα μας”.

Δήμος Συμπεθέρης : “Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για πρεμιέρα. Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ του Θοδωρή και συνολικά η απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πως αν γινόταν το 0-3 στη φάση του δικού μου πέναλτι, όλα θα ήταν διαφορετικά και πιθανώς θα λέγαμε για μία εύκολη νίκη. Θα ήθελα, με την ευκαιρία που μου δίνετε να ζητήσω συγνώμη από τη διοίκηση, τον προπονητή και από τους συμπαίκτες μου για την επιλογή μου να αγωνιστώ τραυματίας, η οποία ήταν ξεκάθαρα δική μου απόφαση και όχι του κ. Τυριακίδη”.
 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected