Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Απόλλων Καλαμαριάς VS Καλλιθέα – Στα τελευταία λεπτά ο Πασιαλής…

Καλλιθέα: Την έστειλε στον… Άρη ο Ντακόλ! | onsports.gr

Με πολύ… ιδρώτα «τσέκαρε» το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου η Καλλιθέα, κάμπτοντας εκτός έδρας την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Καλαμαριάς δύο λεπτά πριν εκπνεύσει η παράταση.

«Χρυσή» αλλαγή και σκόρερ για τους «γαλάζιους» (μετά από έναν… μαρτυρικό αγώνα που δεν σημειώθηκε υποψία… ευκαιρίας) ο Ντακόλ, ο οποίος ρίχτηκε στη «μάχη» λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο και περίπου μισή ώρα αργότερα, έστελνε (με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή) την μπάλα στα δίχτυα του Καρατζιοβαλή και την Καλλιθέα στην επόμενη φάση. Εκεί όπου την περιμένει ο Άρης σε διπλές αναμετρήσεις.

Ο Αλέξης Πασιαλής σηκώθηκε…άρον άρον από τον προπονητή του αμέσως μετά το γκολ της Καλλιθέας. Στα 4 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να κάνει το…θαύμα και ο Απόλλωνας είναι εκτός της συνέχειας του θεσμού. Στο 83′ πέρασε ως αλλαγή ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Κώτσιας, Βέντζιος, Μανουσάκης, Παντελιάδης (83′ Παρμαξίδης), Πιτσόκος (96′ Λιόνης), Λεπτοκαρίδης, Χαλιμπάκης (90′ Πασιαλής).

Καλλιθέα : Μιχελής, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Ρουσάκης, Ντα Σίλβα (87′ Ντακόλ), Μαρουκάκης, Μουσταφίδης (55′ λ.τ Ατματζίδης), Κατσικογιάννης, Φαρινόλα, Σταύρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected