Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Λεβαδειακός Κ20 VS Παναθηναϊκός Κ20 – Γκολ ο Καλφούντζος!

Κ20: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-4 | onsports.gr

Άνετη νίκη για την πρωταθλήτρια ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, με τον Κώστα Αποστολόπουλο να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στη Λιβαδειά.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας, σε αγώνα που έγινε εξ αναβολής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League. Η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος και με τον Αποστολόπουλο να έχει… τρελά κέφια πετυχαίνοντας χατ-τρικ, έφτασε σε άνετη επικράτηση.

Ο φορ των «πρασίνων» άνοιξε το σκορ στο 41’ ενώ στο 56’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Καλφούντζο στο 76’, όμως στο 79’ ο Αποστολόπουλος έκανε τρία τα τέρματα του Παναθηναϊκού, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 87’ ο Υμεράι Μαλντίν.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός μετά από έξι αγώνες που έχει δώσει φέτος έχει 16 βαθμούς κι είναι στην κορυφή μαζί με τον Πανιώνιο, ο οποίος ωστόσο έχει δώσει επτά αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του, είναι στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό σε επτά αγώνες.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός Κ20 : Τράκας, Γιαννακόπουλος, Αντωνίου, Χ. Κυπραίος, Ζιάκας, Α. Μάγκας (62′ Ψάλτης), Δ. Σακκάς, Σταθόπουλος (37′ Καλφούντζος), Μ. Κυπραίος (82′ Αργυρίου), Βελέτζας, Σμυρναίος.

Παναθηναϊκός Κ20 : Αναγνωστόπουλος (89′ Γκέκας), Καστράτι, Σκούφος, Γιαννιτσάνης (74′ Μαραθιανός), Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης (82′ Θαναηλάκης), Υμεράι, Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κουσίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected