Γενικά

Ζητάμε την κατανόηση σας…

Δεχόμαστε πολλά μηνύματα από τους αναγνώστες μας για την…χαλάρωση των αναρτήσεων τα Σαββατοκύριακα, μέρες παραδοσιακά ενημέρωσης για τον κόσμο.

Στο Imathia Sports News αυτή τη στιγμή και με τη συνδρομή δύο συνεργατών, της Ειρήνης Σωτηρίου και του Αλέξανδρου Δρένου είμαστε συνολικά τρεις συνεργάτες. Δουλεύουμε για ΧΟΜΠΙ, χορηγοί δεν υπάρχουν προς το παρόν, όμως οι αναγνώστες μας αποτελούν πλέον μία κοινότητα (και μάλιστα πολύ μεγάλη!). Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και ειλικρινά δεν το περιμέναμε, ταυτόχρονα όμως νιώθουμε υποχρέωση να σας ενημερώνουμε όπως το κάνουμε από την πρώτη μέρα του blog, στις 28 Ιουνίου 2012.

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ με τέτοιο όγκο δουλειάς το Σαββατοκύριακο να αναρτούμε ταυτόχρονα και το υλικό που έχουμε στην κατοχή μας, παρά μόνο να σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα.  Δείτε γιατί :

1) Βρεθήκαμε μαζί με τους συνεργάτες σε 12 παιχνίδια αυτό το διήμερο και  εκτός των ρεπορτάζ που είναι απαραίτητα, οι φωτογραφίες και τα video ξεπερνούν τα 600 όλα μαζί!

2) Συνεχίζεται κανονικά η συλλογή του υλικού για το “Πρώτο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας”, το οποίο απαιτεί χρόνο, συντονισμό και οργάνωση. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεσμεύει και αυτό χρόνο από την καθημερινότητα μας.

Στο Imathia Sports News προτιμάμε λοιπόν να γίνεται σωστά η δουλειά, να το πούμε απλά, εμπεριστατωμένα, έγκυρα και όσο γίνεται πιο αναλυτικά για σας.

Έτσι, μετά την απαραίτητη ξεκούραση, ξεκινάμε από τις 11.30 το βράδυ και για όλη μέρα αύριο την παράθεση όλων των ρεπορτάζ και υλικού που έχουμε στη διάθεση μας, το οποίο πιστέψτε μας είναι απίστευτα πλούσιο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected