Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια 0-2

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τα Λευκάδια και τρίτη ήττα για την Αλεξάνδρεια είναι ο απολογισμός των δύο ομάδων μετά το μεταξύ τους ματς χθες στην πόλη του Γιδά, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου  της Δ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε πολύ καλή ανάπτυξη και με κινητήριους μοχλούς τους Καλαϊτζίδη και Συμπεθέρη από τα άκρα, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Το Imathia Sports News βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα, ενώ κατέγραψε τις δηλώσεις των Τυριακίδη και Πίτου μετά τη νίκη της ομάδας του, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αύριο θα αναρτήσουμε και το video από τον αγώνα, με όλα τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα που υπηρέτησε τα τρία τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε ορισμένους τομείς, ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη για τους παίκτες της ΑΕΑ, ενώ το επόμενο ματς στο Άργος Ορεστικό αποκτά τεράστια σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι”, οι οποίοι αρχής γενομένης του αγώνα στην Αλεξάνδρεια ξεκινούν ένα σερί εκτός έδρας εμφανίσεων, προετοιμάζονται πλέον για το πολύ σπουδαίο ματς της Τετάρτης, με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Λεπτό προς λεπτό

5’ Κόρνερ Συμπεθέρη, σουτ Πασχώνη, κόντρες σε σώματα αμυντικών, κόρνερ.

15’ Σέντρα Καλαϊτζίδη, κεφαλιά του Πίτου η μπάλα μόλις άουτ.

33′ Μεγάλη για τα Λευκάδια. Ο Καλαϊτζίδης μετά από κάθετη πάσα του Πετρίδη, βγαίνει τετ α τετ με τον Καρασαββίδη, η μπάλα μόλις άουτ.

39′ Σέντρα Συμπεθέρη από δεξιά, ο Κεστελίδης διώχνει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, αυτή καταλήγει στον Μαργιορίδη, ο οποίος με καλοζυγισμένο σουτ θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Καρασαββίδη (0-1).

54’ Ωραία συνεργασία Τζεβελέκη και Παπαδημητρίου, σουτ του δεύτερου θα περάσει λίγο έξω.

56’ Απίστευτη ευκαιρία για τα Λευκάδια. Σέντρα “πάρε-βάλε” του Συμπεθέρη από δεξια, κεφαλιά του Παπαστεργίου θα περάσει εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη.

60’ Σέντρα του Νουσιόπουλου, μονοκόμματο σουτ του Αλεξανδρή, θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μαλέσιου.

77’ Πάσα Συμπεθέρη στον Πέτγαζλη, ο νεαρός επιθετικός βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Αλεξάνδρειας και σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σημειώνει το 0-2.

79′ Σουτ του Συμπεθέρη από αριστερά θα βρει τα δοκάρια της εστίας της Αλεξάνδρειας. Στην συνέχεια της φάσης ο Πίτος ανατρέπει τον Τζεβελέκη στη μεγάλη περιοχή των Λευκαδίων, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να ζητάνε πέναλτι, φάση στην οποία ο διαιτητής Γκαραγκάνης θα δείξει να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας.

82’ Σκληρό μαρκάρισμα του Νουσιόπουλου, θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Γκαραγκάνης από τον σύνδεσμο Πιερίας, με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ατματζίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ.Ε., Σίμος, Κεστελίδης, Αβραμίδης (46′ Αλεξανδρής), Νουσιόπουλος, Τζεβελέκης, Χαλβατζής (75′ Καμπερίδης), Παπαδημητρίου.

Λευκάδια : Μαλέσιος, Κωνσταντάκος, Παπαδόπουλος, Πασχώνης (68′ Πέτγαζλης), Μαργιορίδης, Πίτος, Συμπεθέρης (84′ Τσάλμας), Μπρέγκου, Παπαστεργίου, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected