Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Άλλη μία πολύ κρίσιμη αγωνιστική διεξάγεται το Σάββατο 10/11 για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Ο πρωτοπόρος Φίλιππος Μελίκης δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Βρυσάκι, σε ένα παιχνίδι που προμηνύεται ντέρμπι και με αμφίρροπη έκβαση.

Ο δεύτερος Αχιλλέας Νεοκάστρου, με πρόσφατες τις…δάφνες από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με την εμφατική νίκη κόντρα στα Λευκάδια, αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που επανήλθε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος Διαβατού, που προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Κύπελλο από το Μακροχώρι, χωρίς όμως το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει την απόδοση του, αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα του Στενήμαχου, με αντίπαλο την τοπική Θύελλα, η οποία βρίσκεται στο κυνήγι βαθμών και κάθε παιχνίδι είναι σημαντική για τους νεοφώτιστους.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ματς μεταξύ του Εθνικού Κλειδιού με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας και το ντέρμπι ουραγών μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και του Κεραυνού Επισκοπής. Αναλυτικά οι αγώνες, με κοινή ώρα έναρξης 15.00μμ:

Θύελλα Στενήμαχου – Ατρόμητος Διαβατού

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕΠ Βέροιας

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Κεραυνός Επισκοπής

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μέσης

Ρεπό : ΑΕ Καψόχωρας

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected