Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – Βέροια Κ20 5-0

Πολύ δύσκολη αποστολή εξ αρχής είχε η ομάδα της Βέροιας Κ17, η οποία δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του ΠΑΟΚ με 5-0.

Ο αγώνας ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο του Προχώματος παρουσία 200 περίπου θεατών, δεν αντέχει κριτικής. Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη (ο Δημήτρης Χριστοφορίδης βρέθηκε στην Κρήτη με τη Βέροια Κ20) αποκτά μεγάλες εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομών και  με τη δουλειά και την υπομονή, ίσως γι’ αυτά τα παιδιά αυτή η διαδικασία να αποτελέσει το σκαλοπάτι για μια καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο.

Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί με τους Ζήση Βρύζα, Κυριάκο Αλεξανδρίδη, Σταύρο Σαράφη και ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ιβάν Σαββίδη, Αλεξάντερ Ραζορέινοφ ενώ τα γκολ για τους “ασπρόμαυρους” πέτυχαν οι Κεσαπίδης (15’), Κουλούρης (30’, 70’ ,75’) και Δημητριάδης (42’).

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ17 : Χατζηαδαμίδης, Κεσαπίδης (80′ Δινοβίτσης), Παντεκίδης, Κοτέντζης (85′ Βαρλάμης), Βασαΐτης, Πατράλης, Παναγιωτίδης (57′ Κώστας), Κάκος (80′ Τσανακτσίδης), Δημητριάδης, Πόζογλου (71′ Πούφλης), Κουλούρης.

Βέροια Κ17 : Αργυρόπουλος, Στριμπίνος, Κουλπαλίδης (46′ Νικολόπουλος), Ράδης, Σφύρτσης (50′ Μπόσκος), Μαγγίζης (25′ Καψάλης), Μάντζιος (65′ Πινακούδης), Κιόρτσης (75′ Δημητριάδης), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Πέτκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P