Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η προετοιμασία ενόψει Νάουσας

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, όπου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται στις 3 το απόγευμα την πρωτοπόρο και ιστορική Νάουσα, στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να σπάσει το αήττητο της Νάουσας και να την οδηγήσει στην πρώτη της ήττα και να την ρίξει από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της Πιερίας, αφού είναι το μοναδικό που γίνεται στα εθνικά πρωταθλήματα και προσφέρεται, καθώς πρόκειται για ντέρμπι.

Ο προπονητής του Αχιλλέα, Δημήτρης Παπούλας, δεν θα έχει στη διάθεσή του το Νάκα, που τη Δευτέρα θα φανεί, ύστερα από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί, η πλήρης κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Λαζαρίδη, ενώ ο νεαρός Τσιαμπέρας, που ενσωματώθηκε στην αποστολή, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με την καθιερωμένη τακτική για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νάουσα, το οποίο το αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι του Αχιλλέα με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, λόγω του βαθμολογικού του χαρακτήρα και όχι μόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected