Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Τα…βλέμματα στο Διαβατό!

[slideshow]

Μία αγωνιστική με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια και με το μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται στο Διαβατό, περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 17/11 και με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ.

Ο Ατρόμητος και ο Φίλιππος, που μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου δεν έχουν ηττηθεί στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, διασταυρώνουν τα…ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση χωρίς προβλέψεις. Μπορεί ο προπονητής των “κυανόλευκων” Σάκης Παγγούρας να δηλώνει σε κάθε περίσταση πως στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή, όμως μία πιθανή νίκη εδραιώνει τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τον αυριανό τους αντίπαλο.

Από την άλλη ο Φίλιππος, που προέρχεται από την επεισοδιακή ισοπαλία στο Βρυσάκι κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αφήσει 5 βαθμούς πίσω τον αυριανό του αντίπαλο.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αχιλλέας Νεοκάστρου μεταβαίνει στην Χαρίεσσα, σε ένα αμφίρροπο ματς, με τους “κιτρινόμαυρους” να προέρχονται από το άτυχο αποτέλεσμα και πάλι εντός έδρας με τον Φίλιππο Μέσης. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αγωνίζεται στον Άγιο Γεώργιο κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, ο οποίος είναι αήττητος εντός έδρας, σε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται τη Θύελλα Στενημάχου, που πλέον βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ενώ ο Εθνικός Κλειδιού μεταβαίνει στην Επισκοπή με στόχο τη νίκη κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Κεραυνό.

Τέλος, στη Μέση ο Φίλιππος υποδέχεται την ΑΕ Καψόχωρας ίσως στο πιο “κλειστό” ματς της αγωνιστικής, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα επιδιώξει τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του στοχεύει στη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕΠ Βέροιας – Θύελλα Στενημάχου

Απόλλων Αγ.Γεωργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Κεραυνός Επισκοπής – Εθνικός Κλειδιού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας Αγ.Βαρβάρας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Ρεπό : Αχιλλέας Νάουσας

δείτε εδώ βαθμολογία και σκόρερς

Οι συνεργάτες του Imathia Sports News θα βρεθούν στα 5 παιχνίδια της αγωνιστικής και θα σας μεταφέρουν το ρεπορτάζ, στιγμιότυπα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και πλούσιο όπως πάντα φωτορεπορτάζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected