Super League 1

Δημήτρης Καλαϊτζίδης : “Θα ανακάμψουμε σύντομα”

Τυχερός που γνωρίζει τουλάχιστον το 50% των ανθρώπων που βρίσκονται στη Βέροια και πεπεισμένος ότι η «βασίλισσα» θα ανακάμψει άμεσα δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής της Βέροιας παραχώρησε την παρθενική συνέντευξη Τύπου της… νέας εποχής ενόψει της επίσκεψης στην Κέρκυρα και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, καθώς επίσης και ότι έχει… καλούς πρεσβευτές στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Καλαϊτζίδης

«Βρίσκομαι σε ένα γνώριμο εργασιακό περιβάλλον, καθώς είμαι σε θέση να γνωρίζω το 50% των στελεχών της ομάδας από την πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία μας. Αυτή είναι η καλύτερη αφετηρία που μπορεί να έχει ένας προπονητής όταν αναλαμβάνει στην μέση της σεζόν μια ομάδα.

Το ότι έχουμε μπροστά μας τα 2/3 των αγώνων δηλώνει ότι έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για να αποκτήσει η ομάδα εκείνη την αγωνιστική δυναμική που θα της επιτρέπει να κερδίσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να υλοποιήσει τον στόχο της.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι όταν διαχειριστούμε σωστά τον χρόνο τότε μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί ως επαγγελματίες. Είναι γνωστό ότι από το ίδιο το άτομο (άνθρωπο) πηγάζει και η απώλεια και η σωτηρία.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας πιστεύω ότι το αδικεί η σημερινή βαθμολογική θέση της Βέροιας και είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα θα ανακάμψουμε».

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα:

«Επόμενος αγώνας είναι με την Κέρκυρα η οποία τελευταία είχε θετικά αποτελέσματα. Πηγαίνουμε να αγωνιστούμε έχοντας στόχο να αποκομίσουμε βαθμολογικά οφέλη. Σε αυτή την προσπάθεια θα μας λείψουν ο τιμωρημένος Καφές και ο Τόμας».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Οι παλιοί είναι πεπεισμένοι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, ενώ για τους νέους είναι αναγνωριστικός χρόνος για να το διαπιστώσουν και αυτοί. Το ευτύχημα είναι ότι κατά 50% τα στελέχη είναι παλιά και έχω πολύ καλούς πρεσβευτές στα αποδυτήρια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected