Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Για τη νίκη στην Κοζάνη

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αχιλλέα μετά την επικράτηση επί των Γρεβενών Αεράτων στη Νεοκαισάρεια. Οι παίκτες του Δημήτρη Παπούλα ήταν ανώτεροι στον αγώνα με την ομάδα των Γρεβενών και κατέκτησαν μια δίκαιη και σχετικά εύκολη νίκη που θα βοηθήσει για τη συνέχεια.

Το επόμενο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, είναι ντέρμπι για την ομάδα της Πιερίας αφού θα πρέπει να ταξιδέψει στην Κοζάνη για να αναμετρηθεί με την τοπική ιστορική ομάδα η οποία πέρασε νικηφόρα την προηγούμενη αγωνιστική από την  έδρα της ισχυρής Νάουσας. Οι παίκτες του Αχιλλέα είναι μαθημένοι και αρέσκονται στα δύσκολα και το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα αυτό, γι αυτό και θα ταξιδέψουν στην Κοζάνη με στόχο το εκτός έδρας τρίποντο.

Θα λείψει ο Βασίλης Νάκας ο οποίος αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική με τα Λευκάδια στη Νεοκαισάρεια.

Ο Νίκος Τάσσος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ενώ συνεχίζει να έχει πρόβλημα ο Κώστας Τσιαμπέρας και μάλλον θα χάσει το ντέρμπι της Κοζάνης.

Ο Χρήστος Λαζαρίδης δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα στα πλευρά την προηγούμενη αγωνιστική με την Αεράτα αλλά ο χρόνος δουλεύει ευεργετικά για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως και να παίξει κανονικά στην Κοζάνη.

Τέλος ικανοποίηση υπάρχει για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου αφού σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζονται και πιο βελτιωμένοι. Επάνω τους χτίζεται ο νέος Αχιλλέας που φιλοδοξεί την επόμενη χρονιά να παίζει σε έναν από τους 6 ομίλους της ενοποιημένης κατηγορίας που θα ιδρυθεί με τις καλύτερες ομάδες της Γ΄ και της Δ΄ εθνικής.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected